NY MOBIL


Bilder: GEAB

Eftersom min gammla mobil är ur funktion och aldrig mer kommer vakna så ska jag få en ny på försäkringen, bra att ha efter allt. Får välja en ny för 4000 kr det står mellan dessa fyra men vet inte vilken det blir kan bli vilken som helst. Vad tycker ni?

Hej puss ses ♥

VITT, VITT & VITT



Bilder från: Ellos och H&M

Dessa Accessoarer är mina favoriter till sommaren. Har köpt alla tre och invigt alla utan skorna lite tidigt nu  väntar tills vårens fester. Skiter i vad Miss von Sydow säger att vita skor är sååååååå fel haha. Jag tycker det är sååååååååå snyggt speciellt då på sommaren till bruna ben.

Hej puss ses ♥

BEN & JERRY´S



Bild : Ben & Jerry´s

Köpte Ben & Jerry´s glass för första gången igår, dyr 50 kr för typ 500 ml eller nått sånt (på Videomix). Men värt var enda krona när man vill lyxa till det lite i vardagen. Fall för grupptryck eftersom var å varan blogg skriver om hur god den är så var ju "bara" tvungen att testa. Tyvärr eller kanske bra så finns den inte här i Limmared utan närmsta är Borås som ligger fyra mil härifrån så jag passade på igår när jag hade vägarna förbi. Provade den som är på bilden alltså  Chocolate Fudge Brownie, köpte även en liten bägare i smaken Cookie Dough, men den var inte värd pengarna tyckte jag smakade som vilken glass som helst. men tillbaka till min favorit så bitarna av brownie som var i glassen smakade gudomligt hittade ett recpet på deras hemsida hur man gör sådana brownies tänkte dela med den till mina läsare, här kommer det:

För 9 stora brownies (ca 10x8 cm stora) 110 g mörk choklad, 110 g smör, 4 stora ägg (rumstempererade), 0,5 tsk salt, 5 dl socker, 1 tsk vaniljsocker, 2,5 dl vetemjöl.


1. Sätt ugnen på 175°C. Smörj en långpanna 32 x 22 cm och mjöla den lätt.
 

2. Smält choklad och smör i vattenbad. Låt blandningen kallna till rumstemperatur. Om du har bråttom kan du snabbt kyla ner den i kylskåp, men var försiktig så att den inte stelnar igen.
 

3. Vispa ägg och salt i en skål tills det blir riktigt fluffigt. Rör gradvis i socker och vaniljsocker. Vänd i chokladblandningen. Vänd försiktigt ner mjölet, så att det nätt och jämnt blir blandat. (Det är viktigt att blanda i chokladen och mjölet försiktigt, så att smeten blir så fluffig
som möjligt.)
 

4. Häll i smeten i långpannan och släta till ytan. Grädda i ugn i 25 – 30 minuter. Låt svalna i långpannan innan du skär upp i fyrkanter.

Har inte testat att baka efter detta receptet får göra det när det hinns med.
Vilket tryck bloggar har på markanden egentligen. Hade aldrig fått för mig att köpa glassen om jag  inte läst om hur god den var på alla bloggar.

Hej puss ses ♥

TILLBAKA

Nu va det ett tag sen jag skrev här i bloggen så nu är jag tillbaka. Varit inne i borås idag å kollat läget bara åt på thai silk mums. Imorgon ska jag in igen å shoppa. =)

Hej puss ses