SNART SÅ

Jag är trött haft en stressig dag på jobbet idag varvar ner med ett glas vin. Jobbar 8-13 imorgon sen är jag ledig=) tills torsdag.

Lyssnar på:
Sean Paul - Temperature

Hej puss ses ♥

OTHERSIDE AND ME

Jobbat 8-21 idag varit ledig mellan 13-16 nu sitter jag här å har budat på en klänning på tradera som jag bara måste ha hoppas den blir min =). Behöver egentligen gå å lägga mig ska jobba 8-21 imorgon också men jag är ung så jag borde klara mig med lite sömn. Jag har vait med om en sådan rolig grej synd att jag inte kan berätta den här det är så pinsamt jaja. Jag ska fortsätta att pimpla mitt vin å lyssnar på Justin min sambo är inte hemma utan i falkenberg jag ska dit på måndag va skönt det kommer bli hoppas på fint väder. Jag bjuder på lite bilder som jag tog nu.
image538image539
Bilder: Jag sitter vid datorn å dricker billigt vin gött. Sléten men jobbat hela dan.

Hej puss ses ♥

STAR

Igår va jag å festade i Borås med Jenny å Diana vi hade riktigt kul jag brukar inte ha kul när jag festar där men igår va ett undantag.=) Vi hade förfest hos Diana där vi drack vin å äppelmartini som Diana fixade riktigt goda. Sen tog vi tåget in till Borås och väl framme i Borås satte vi oss på en bänk å drack vin. Efter det gick vi till Grand där Rydell och Quick spelade. Sen på natten gick vi vidare till Vimmel där jag träffade syrran. En lyckad kväll iaf å jag är inte bakis idag. Nu står David vid spisen å lagar mat det ska bli gott. Ikväll ska jag jobba mindre kul men det går nog bra.



Hej puss ses ♥

BACK TO WORK

Börjar jobba kl 14 så jag jobbar kväll idag. Längtar tills när jag å min "bästis" Frida åker ner till Falkenberg i början av nästa vecka, älskling ska också med. Vi ska ut på Grand. Kommer bli hur kul som helst jippi =). Vi träffades igår och pratade lite om våran lilla resa vi ska göra blir borta mån-tors. Alex va även här igår på en fika vi satt å pratade i våran skön soffa. Vi började prata om bröllop och hur våra bröllop skulle se ut och om vi skulle bli bjudna på varandras etc. I presentationen av Alexandra skulle det iaf stå:
Alexandra XXXX brudens vän. berest tjej, testat allt, bostt i London och jobbar som flygvärdinna.
Sen va det något mer men det är lite för privat för att avslöja här i bloggen haha. Nu ska jag börja med maten blir fisk, potatis, kall sås och grönsaker.

Hej puss ses ♥

UPPSALA

Igår kom vi hem från Uppsala vi åkte dit i Fredags. Kom till Uppsala vid 6 tiden vi checkade in sen gick vi ut på stan å åt på en restaurang som hette åkanten. Vi fick maten snabbt jag åt grillad lax med färskpotatis och nån sås, maten dög åt mig men jag har ätit bättre. Restaurangen låg vid Domkyrkan i Uppsala tog lite bilder=).

Bilder från: Domkyran i Uppsala och restaurang åkanten.

På Lördagen var bröllopet det var en rolig fest och man pratade med många trevliga människor bl.a. gav jag ut min bloggadress till en tjej undra om hon går in å läser? Anna om du läser får du kommentera=).

Bilder från: Bröllopet i kyrkan, mingel på solsnibben, brudens tal och tårtan.

På Söndagen tog vi en sväng förbi Gränna på hemvägen. Där vi åt glass och köpte polkagrisar.

Hej puss ses ♥

SEMESTERN ÖVER

image523
Bild: David och jag på bröllopet i helgen.

På tisdag börjar jag jobba igen efter två veckors semester. Känner idag att de hade varit skönt med två veckor till för att kunna vila upp sig ordentligt så man orkar med hösten. En sak som är säkert är att nästa sommar ska jag ha 4 veckor.

Bröllopet i lördags va det bästa jag varit på har inte vairt på så många. Fina tal, klänningar, blommor och maten var god. Om 3 veckor gället det igen då gifter sig Roger och Diana på Torpa det kommer nog också bli ett fint bröllop.

Hej puss ses ♥


ZARA BABY

Igår va jag hos min gumma Frida å hälsade på sen var vi ute på en powerwalk=). Hade med mig ett par silvriga remsandaler till Emilia som är 1,5 år som jag köpte på Zara i Spanien. Hur fina som helst hon blev jätteglad å bockade och sprang runt med dom hela tiden. Hon älskar skor å kan sitta i flera timmar å försöka få på dom å nu börjar hon lyckas. 

Uppe tidigt för att vara mig men det är bara för att om någon timma ska vi klämma in 5 vuxna i en liten bil å dra upp mot Uppsala är ju denna helgen det är bröllop. Hade velat vara hemma denna helgen å bara slappa å bli frisk men men. Blir nog kul. Känner typ ingen på bröllop.

Hej puss ses ♥

SPANIEN DEL 3

Söndag 15 juli:


Blåste mycket på stranden så vi åkte hem till huset istället.

På kvällen skulle vi ut men stannade hemma istället drack Fanta citron.

Måndag 16 juli:

På dagen kommer jag inte ihåg vad vi gjorde låg på stranden kanske?

På kvällen Grillade vi hos Jennys föräldrar

Sen drog vi ut på stan vi ungdomar. Träffade en jättesöt hund som hette Toy sådan vill jag ha rasen är en Fransk bulldog. Han satt fastbunden utanför en krog stackare å va jättesnäll.

Tisdag 17 juli:

Jag å Jenny åkt till stranden med hennes föräldrar på dagen.

På kvällen åkte vi in till centrum. Vi åt å shoppade på marknaden där va där vi hittade många av våra väskor.

Onsdag 18 juli:


Då åkte vi hem.

Hej puss ses ♥

SPANIEN DEL 2

Torsdag 12 juli:


Stranden på dagen.

Festade på kvällen Jenny å Nicke firade 3 år tillsammans denna kvällen.

Fredag 13 juli:


Shoppade på dagen och solade på taket.

På kvällen var jag å David själva ut å åt på Frasers.

Lördag 14 juli:


Blåste mycket på stranden.

På kvällen var vi ut å åt på Robin Hood.

Hej puss ses ♥

SPANIEN DEL 1

Måndag 9 juli:


Mina systrar Mia och Anna körde oss till flygplatsen

Vi flög från Landvetter till Alicante i Spanien tog varsin gin och tonic på planet, den smakade skit men va iaf sprit.

När vi kom ner hämtade Jenny och Nicke oss i hyrbilen som var en Polo. Sen åkte vi till huset för att grilla kvällsmat. Senare på kvällen gick vi även ut till en pub som låg nära men det blev en lugn kväll.

Tisdag 10 juli:

Vi vaknade på morgonen av att det var dåligt väder så vi åkte till ett köpcentrum å kollade på kläder å allt annat smått å gott.

sen la vi oss på taket å solade och badade i poolen.

På kvällen tog vi det lugnt och spelade spel.

Onsdag 11 juli:


Började dagen med att besöka stranden där vi solade och badade.

På kvällen åkte vi till Sante Paola? där vi åt ute med Jennys föräldrar och några dom kände.

Hej puss ses ♥

KOPIOR

Jag har köpt tre väskor nere i Spanien Jenny köpte också tre =). Billiga å snygga det är så det ska vara.

Dessa köpte Jenny:

Bild 1: Svart Chanel liknande väska.
Bild 2: En röd väska.
Bild 3: Vit Fendi Spy Bag kopia riktigt snygg å lik.


Dessa köpte jag:

Bild 1: Vit Miu Miu Coffee Bag kopia snygg.
Bild 2: Sart Chanel liknande sak med guldkedja.
Bild 3: Svart Fendi Spy Bag kopia.


Hej puss ses ♥

HEMMA BÄST

Kom hem för en timma sen borta bra men hemma bäst.
image478
Bild: Utanför huset vi bodde i tagen tidigare idag.

Hej puss ses ♥

BLEK Å SJUK

Jag har blivit förkyld det kom smygande i Fredags kväll när jag å Älskling va ute å åt på restaurang själva. Känns som om det börjar bli lite bättre idag. Både igår och idag ha vi varit på stranden och vänt pågrund av det blåser så mycket så det går inte att vara där nere då tråkigt men så är det hoppas det är bättre imorgon och håller i sig tills vi åker hem på Onsdag. För jag vill få färg bli brun men känner mig lite blek dels för att jag verkar ha fått känslig hud som bara blir röd vilket jag aldrig haft innan och att jag är lite sjuk så det är jobbigt att ligga ute. Ikväll ska vi iaf ut å festa i centrum vilket nog blir skoj=). VI tog det rätt lungt igår satt på en resturang å drack lite vin. Maten här är inget vidare inte ätit nått ännu som jag fått en wowkänsla av men ikväll ska vi testa tapas här i Spanien för första gången så jag hoppas på det bästa.

Hej puss ses ♥

HOLA

Igår va vi ute å partade så idag skippar vi stranden hemma å vilar istället. Brännde mig igår så kroppen behöver vila från solen. Finns hur mycke fint som helst att shoppa skor kläder ja allt=). Nu ska jag ta ett dop i poolen.

Hej puss ses ♥

PINA COLADA

Nu är jag i Spanien kom igår. Idag har det varit dåligt väder så jag å Jenny har varit å shoppat.=) På eftermiddagen blev det bättre så vi solade vilket har lett till att jag har brännt mig. Ikväll har vi spelat spel och druckit är lite lullig=). Imorgon blir det playan hela dan sen på kvällen ska vi ut.=) Allt är super bra här nere. Ha det bra hemma i Sverige alla.

Hej puss ses ♥


JÄSP

Nu är jag hemma efter kvällsarbete=) Tiden gick fort idag också. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra? Börjar jobba kl 8 imorgon så det blir inget party drick lite vin kanske?

Hej puss ses ♥

NYTT

Idag shoppade jag ett linne som på bilden fast i svart, vitt, grått och rosa och en klänning på rean. Har redan en sådan klänning fast i svart och grått den nya är i vitt och gult.

Bild från: Vero Moda

Bilder: På min grå/svarta klänning.

Nu måste jag dra till jobbet annars kommer jag sent. Ha en trevlig kväll=).

Hej puss ses ♥

NY SOFFA

När vi köper hus har David lovat att jag ska få en ny soffa vilket vi behöver den andra är typ 35 år gammal och börjar bli allmänt sleten men jätteskön ändå. Tittade i ellos höstkatalog hos mamma igår och hittade en som passade mig perfekt. Här är en bild på den vill ha den färgen men med andra armstöd dom på bilden passar inte min stil jag vill även ha en fotpall i samma färg tror det kan bli snyggt. Någon som vet hur ellos soffor är? sköna? obekväma? dålig kvalitet etc?

Bild från: ellos
 
Hej puss ses ♥

KROATIEN 06

Förra året vid den här tiden var vi i Kroatien på semester och bröllop.


Bilder: från bröllopet

Bilder: Floden vi badade i.

Bilder: Där vi semestrade i Kroatien med andra ord Crikvenica.

Hej puss ses ♥

BRÖLLOP UPPSALA

När vi kommer hem från Spanien ska vi till Uppsala på bröllop nästan med en gång. Det är en av Davids kompisar som ska gifta sig där.
 
Bild: Hotellet vi ska bo på i Uppsala.

Bild: Dalby kyrka som bröllop ska hållas i.

Hej puss ses ♥


GRATTIS FARFAR

Idag lördag fyller min farfar 67 år grattis!=) Idag eller igår eller vad man nu säger alltså i Fredags jobbade jag kväll tiden gick jättefort och jobbade med en jättemysig tjej som heter Anna. Ska jobba kväll idag också. Men först ska jag få min nattsömn sen tänkte jag åka till Tranemo och kolla om de har några snygga kläder på klädstället som jag kan ha på semestern till Spanien. Sen innan jobbet blir det födelsedagsmiddag hos farfar jag har fått bestämma maten blir bara jag farfar och farmor alla andra är upptagna. farfar fick sin present idag av mig å mina systrar. han fick godis, blommor, kort och lotter  Jag fick en jättefin tunika av farmor som jag har på mig nu hon hade köpt den i Ullared. David fick ett par Lee jeans som hon hade fyndat second hand för 40 kr vilket klipp.  

Hej puss ses ♥

SPANIEN

På måndag åker jag å älsklingen till Spanien i 10 dagar. Vi flyger till Alicante sen ska vi bo i ett hus som ligger i Torrevieja tror jag det heter där redan våra grannar Jenny och Niklas befinner sig. Kommer bli hur bra som helst just nu är det 30 grader där nere vilket är perfekt. Tiden kommer gå fort och jag ska hinna med att bli brun som en pepparkaka men inte bränna mig, festa, testa tapas och dricka sangria och shoppa på Zara bl.a.

Bilder: Torrevieja.


Bilder: Jag å david. Jenny å Nicke.

Hej puss ses ♥

MIN VECKA ÄN SÅ LÄNGE

MÅNDAG:
Jobbade kväll gjorde inte så mycket mer.

TISDAG:
Jobbade dag och låg hemma å slappa Davids bror va på snabbbesök med sin lilla dotter Alva.

ONSDAG:
Ledig från jobb sovmorgon hade jag typ till tolv eller nått skönt=). Sen på kvällen va jag å älskling och kollade på samma hus som vi kollade på i Söndags. Tvungen att kolla om det gick att göra vissa saker. Vi vill ha det nu återstår det bara att Davids kompis som är snickare ska kolla på det och se om det vi vill går att göra och hur mycket det kommer kosta. Men det ser inte ut om några problem Så snart kanske vi är husägare=). Skönt att slippa denna sletna lägenhet som det aldrig händer nått i. Sen hjälpte jag syrran Anna å färga hennes hår blev nice hon hade lite utväxt.. 

Bild: Gammal bild på syrran.

TORSDAG  
Ledig idag med idag har jag haft syrran Mia här på sopplunch passar bra i detta tråkiga väder sen körde jag henne till jobbet. Sen idag ska jag hälsa på Mammi vilket var ett tag sedan. Sen ska jag ut å gå med min bästis så det så.=) Kanske träffa min andra bästis också.

Bild: Mammi, jag å syrran Mia.

Bild: Mia sötnosar Emilia å Frida.

Hej puss ses ♥


BAKIS

Usch idag mår jag inget vidare har nyss gått upp tog en treo och ny börjar jag må lite bättre. Vet inte hur mycket vin vi drack igår och vill inte veta heller men det var trevligt och det är ju huvudsaken eller hur=). Ska äta dagens första måltid nu, fullkornspasta med ketchup mums=). Kl 6 ska vi gå och kolla på ett hus här i Limmared sen ska Frida komma hit och hjälpa mig att städa efter gårdagen hon är så snäll=).  

Hej puss ses ♥