RYCK

Idag fick jag å Alex ett ryck först åkte vi till carro i ambjörnarp å drack kaffe sen hem å sen till Borås å kollade i affärer. Har inte fått lön ännu så shoppade inget men ska in på onsdag igen å köpa ite grejjer bla denna:

DATE

Ska ha en liten Date med Alex nu vi ska äta på Pangea sen bio med mamma å bengt hon ska med =). Får ju passa på att umgås innan hon åker tillbaka "hem" till London =(.

BAD

Kom nyss hem från jobbet jobbat i 24 h igår va jag och badade i Svenljunga i jobbet. Skönaste va nog bubbelpoolen. Ska nog börja simma igen det är ju så skönt varje tisdag morgon får det bli för fredag jobbar jag på morgonen. På Onsdag kommer lönen då ska jag nog shoppa=) Va inne på H&M sida nu å såg att mitt paket håller på att packas då kommer det snart =). Hittade denna på deras sida men va slut i min storlek. är säkert inte snygg i verkligheten.

BIO

idag ska jag på bio kl 16 ska se Arn mysigt.

TRÖTT

Ska nog vila en stund nu trött som fan. Inget kul som händer??? Alla som läser kan väl skriva något kul? det är ju faktiskt några stycken.

FIKA

Idag har jag varit å fikat hos mikaela hon hade bakat jättegod kladdkaka=). Sen åkte jag till Mormor å hämtade gradiner som hon sytt de i köket blev jag inte 100% nöjd med skulle varit lite längre men men. De i hallen blev  kanon. Jobba lite extra imorgon 9.30-16.00. Men först ska jag å kolla på en köksoffa på auktionen hoppas den är okej. Nu ska jag mysa med vovven David är å fiskar kräftor imorgon kommer tjejerna hit ska baka pizza å dricka vin.


Tötnos

VILA

Tänkte lägga mig å vila i min sköna säng nu men ångra mig kommer inte kunna somna ikväll om jag gör det. ska fixa lite här hemma istället för det ser ut som ett bombnedslag här.

sötnosen är i falkenberg nu så får inte träffa han på några dagar snyft =(.


Har köpt nya lampskärmar till köket de andra var för små å svarta. Sen har jag även köpt tyg till gardiner som mormor ska sy undra om hon är klar. det blir en grön härlig färg på dem. Även köpt vit/svart blommigt tyg till hallen uppe.


Ny altandörr har vi fått in i matsalen fint =).


Även fått in större fönster i matsalen =)


Ny altandörr i sovrummet.


BILDER

Fick bilder av Laura från igår här är några:

Jag å Nellie.


Emelie, Amanda, Lina, Jag, Nellie, Laura å Tiff

FRUKOST

Sitter vid datorn å äter frukost gott kräm å skinkmacka. Imorogn åker jag med jobbet till Liseberg tänk vilket jobb jag har =). Vara där hela dagen kul. idag är jag ledig det behövdes har jobbat sju dagar på raken samanlagt 65 h. Nu ska jag beställa lite kläder tänkte jag=)

HEMMA

Äntligen kommit hem började jobba 8 igår morse till 15 idag sen hem en sväng för att tvätta håret å byta kläder sen iväg till Borås för att träffa världens bästa gamla jobbarkompisar=) Emelie, Laura å Lina. Emelie å Fredrik har fått en liten till Nellie så Amanda har blivit storasyster så söta. Hon va så liten bara 1,5 vecka. Tyvärr hade jag inte med mg kameran=(. Tiff var även med Lauras dotter som snart blir ett så söt. Bara jag å Lina kvar då. Pratade om folk som jobbar/jobbat på Transcom å våran tid tillsammans där har skrattat jättemycket härlig tid med tjejerna men vilket skit jobb aaaah. Stackars Lina å Em som jobbar kvar själv slutade jag för 2 årsedan.

Lördag ska jag träffa mina andra favoriter å dricka vin gött. Ledig hela nästa helg.

IKEA

Jobbar 9-14 imorgon sen drar vi till IKEA jag och syrrorna ska inte köpa något men Mia ska. Vill ha så mycket just nu men men. Kollar just nu på ikeas hemsida i USA =)

Denna vill jag har fast i vitt men det finns inte köpa en å måla om å ha i nya hallen=). Samma serie som barstolarna i köket. Eller så köper man en gammal å målar vit får se.


Skjutdörrar dessa finns nog inte i Sverige ännu men kommer väl snart. Också ha i hallen men skulle också vilja ha spegeldörrar men dessa vita va riktigt nice.


Också nice istället för soffan =)