LÄMNAD

Jag har blivit lämnad av min älskling han har åkt till Sthlm på kurs kommer hem på fredag så jag är ensam hemma. Skönt nu kan jag göra vad jag vill men lite tomt också. Nu ska jag ut å röka något jag kan gör nu när han är borta haha=). Jaja imorgon ska jag nog åka med Pappa å syrran till Ullared sen ska jag hem till en i klassen å göra skolarbete. Börjar skolan igen på tisdag tråkigt. Mycket roligare att jobba. Gick jättebra att jobba igår kväll å i natt. Goa pengar i oktober sen. Ha det bäst.

CARRO 22 ÅR

igår firade vi Carro som fyllde år i Torsdags=). Jag bjöd henne på middag här hemma hos mig det var bara vi två hade jättekul sen kom syrran å hennes kompis sen kom även Mattias vi drack vin å pratade. Sen gick vi till värdshuset var inte så jättekul men inte tråkigt heller inte så mycket folk men men. Snart ska jag baka en tårta till min praktik ska dit idag å jobba på riktigt med lön jobbar 13-10 imorgon bitti ska alltså sova där. Tårtan är som tack för att jag har fått ha min praktik där. Fick mitt betyg å en jättefin blomma från dem i torsdags. Fick utmärkt på alla fyra delarna i betyg vilket är det högsta mallig JA. Har lagt in bilder från igår på min facebook så det är bara att gå in å kolla. Bjuder på en bild på mig iaf men detta är inte vad jag hade på mig på värdshuset utan bara hemma hos mig. Bytte innan vi skulle gå. Jsut det ja försöker att inte tvätta mitt hår inte gjort det på 4 dagar nu men känner för att tvätta det nu men får se hur jag gör.
 

VIRUS

Fått virus på min msn vet inte hur men så e det iaf tack för att du upplyste mig. Va på sigges igår full som vanligt varit bakis hela dagen sovit en sund på kvällen så nu kan jag ickså somna=(. Jaja börjar ju inte jobba inan 15 imorgn så de är lungt. Shoppade massa nytt i Lördags=). Orkar inte lägga ut bilder från i lördags här tar sådan tid kolla min facebook istället om du är intresserad.

SOVMORGON

Idag har jag tagit sovmorgon gött snart ska jag åka iväg å jobba jobbar 15-22 idag.

TOP MODEL


Jobbat 10-19.30 idag så nu ska jag titta på TV å bara slappa ska titta på Top Model eftersom jag tror att en av tjejerna som är bland de 12 har bott på slätten i Limmared där jag har växt upp. Det är Jenny som är 16 år jag syftar på. Men jag har inte sett henne på flera år så jag vet inte men det påminner om henne.


BADHUS

Gillar inte badhus påminner för mycket om när man var liten å alla dåliga minnen. Men idag har jag iaf varit å simmat med syrran, vi bubblade även å avslutade med en halvtimmes solning gött. Kollade min skolmail nu hade fått ett av min lärare som skrev att jag fick fullpott på provet vi hade innan vi gick ut på praktik jippi. Hon skrev även att när vi kommer tillbaka till skolan ska vi ha heldagar på tors å fre mindre kul eftersom vi typ inte har några lektiner på schemat i vanliga fall jaja det får väl gå bara några månader kvar sen är jag färdigutbildad för den här gången. Fick mina pengar från csn igår =). Plus att jag får mer den 25 sept från dem och den 27 får jag från jobbet. Blir mycket pengar räknade på det å ca 25.000 får jag totalt med csn å jobb.


KRÄFTSKIVA 07

Igår hade vi kräftskiva det va roligare förra året. Vilade på kvällen hur lång tid vet jag inte men men sen vakande jag å höll på till säkert till 5 i morse. Matt i kroppen men nu ska jag ta cykeln till jobbet börjar jobba kl 4 till 9 å imorgon jobbar jag  kl 8-14 på praktiken.'

Update 22.22:
Här kommer lite bilder från igår=).



OM 24 H

Då sitter vi i Månstad fulla å har ätit kräftor för det är kräftskiva hatar skaldjur men det är en mysig tillställning som hör sensommaren/hösten till=). Vi blir bara 9 st. Många som inte kan komma. Synd att Carro å Emma ska jobba å att Frida inte heller ska vara med. Försov mig till praktiken idag första gången jag gjort det när jag har haft praktik nu när jag går komvux jag gjorde inte heller det på gymnasiet vakande kvart i tio skulle varit där kl åtta men det gjorde inget de trodde att jag hade bytt bort min dag så de va ingen som ringde å väckte mig. Men kl 8 va jag på praktiken. Jag å david har varit i Borås å ätit på Oliven vi behövde lite lovetime för oss själva va ett tagsedan sist. Skulle lagt mig för flera timmar sen men blev fast på facebook.

THE BEST

Idag har jag varit ledig från praktiken varit å solat med syrran på morgonen sen åkte jag å mamma in till stan å shoppade köpte ett par svarta jeans skitsnygga å fick på mig en mindre storlek än jag brukar ha=). Köpte även en mascara Nu på kvällen har min lillkusin alban varit å hälsat på han hade tydligen msn så han la till mig han e la för gullig. Imorgon är det praktik 8-16 som gäller sen är jag ledig i helgen=). Kräftskiva på Lördag kommer bli hur skoj som helst. Precis kommit hem från en powerwalk med sötnosen skönt att röra på sig. Nu ska jag fortsätta kolla runt på facebook är helt fast. 

  

FACEBOOK

Nu har jag också skaffat en skitkul skaffa en du också hur enkelt som helst.

HARRYS

Då va man på Harrys i går då kom hem kl tolv i förmiddags va på efterfest i Borås i natt och sov där. Imorgon börjar jag min praktik på Grässtigen i Tranemo så jag är ledig från skolan i hela 3 veckor jippi.
   
image671

VILL INTE

Börjar jobba klockan ett men vill inte har ont i magen. Men det är ju bara tre timmar jag ska jobba så det får väll gå hoppas magen är snäll under de timmarna. Igår hade vi kul här kommer lite bilder: Kul att träffa nytt folk Arvid, Johan å Martin.



VARFÖR SAKER ÄR SOM DET ÄR

Varken man vill eller inte jaja. Läste ut en jättebra bok igår läste ut den på mindre än två dagar var helt fast. Första boken jag läst utan tvång pga av skola eller annat. Varit ute å gått med Jenny och Nisse nu blev en bit ändå=). Nu sitter jag å väntar på Frida vi ska ha tjejprat eller nått  hon blir galen av att sitta hemma å jag blir galen av att var själv så hon kommer hit. Istället för att vi ska sitta på varsitt håll å tjura. Det kallar jag vänskap luft upp luren å kom bara allt måste inte vara så planerat utan kom bara.

Update:
Nu sitter vi här å dricker vin några killar kommer hit snart nice eller inte. Just det jag hämtade Alex pojkvän på Säve idag=), alltså flygplatsen han var jättemysig..

PROV

Imorgon har jag prov inte börjat plugga än men det går nog bra ändå=). Längtar tills helgen då man ska ut med Frida å Jenny vi hade tänkt att åka till Sigges men såg nu på deras hemsida att det inte är öppet, så vi får hitta på nått annat istället. Just nu gillar jag Jenny å Frida för att de är två störtsköna tjejer å sådan finns det inte gått om. Gillar inte folk som är falska och att mina studiepengar inte kommer än på ett bra tag.

 

PARKUDDEN

Hade skitkul igår =). Träffade Carro som jag inte sett på evigheter skitkul=) Nu sitter jag här sléten å väntar på att klockan ska gå för halv ett ska vi på middag hos farmor å farfar=). Skönt att slippa laga mat.




Hej puss ses ♥


TACOS

Idag har jag varit valpvakt åt Nisse (fd prinsen) hela dágen vi har varit ute å gått sovit på soffan å bara softat. Jag å Nisse passar bra ihop eftersom vi båda gillar att ligga att sova mitt på dagen=). Ikväll ska jag å Frida över till Jenny å äta tacos sen ska vi ut å festa.

 
Bild: Frida, Jenny å Jag

Hej puss ses ♥