LONDON HERE I COME

Nu är jag klar med allt så nu är jag redo att åka till flygplatsen. LONDON here I come.

HON ÄLSKAR SNABBT

Pumpen igår hade SKIIIIIIIITkul förfest hos mattetaxi jag å frida å massa pojkar haha. Sen drog vi till Pumpen mycket folk som vanligt. Inget minne hur jag hamnade i sängen när jag vaknade i morse kommer inte ens ihåg hur jag kom hem. Pumpen i ett nötskal är man ofta för minnesluckor efter att varit där. Måste börja packa idag ska ju åka till LONDON imorgon =). 

Jag å Frida mer bilder ska jag lägga in på facebook.
 Så g

MOLLE?

Varit i Göteborg hela dagen. Körde fel dit och hem skulle till Västra Frölunda men vi kom fram och hem tillslut.=) Inte så ofta man kör i Göteborg. Vi har varit å tingat en hanvalp som min syster Anna ska ha hur söt som helst och det var hanns syskon också. Molle ska han nog heta. Den 17 november ska jag å Anna hämta honom. Snart ska jag börja göra iordning mig till kvällens party på Pumpen förfest hos Frida.


VOVVE

Håller på att kolla efter hundar till pappa. Han vill köpa en hittat en jättesöt hanne. Samma ras som Nisse (shih tzu & Lhasa apso).  Nu måste jag fortsätta med läxorna. Har en inlämning i diabetes imorgon. I helgen blir det fest pumpen på Lördag. kanske Wärdis på fredag? jag får se=)

JA TACK

image694
Kopia men vadå=) ska köpa den på Fredag om den är snygg IRL. Nu plugg i några timmar måste bli klar med ett arbete som ska vara klart till på Onsdag.

OM EN VECKA

Om en vecka sitter jag på flygplatsen i gbg å väntar på att få åka till LONDON. Kommer bli så kul.

IT´S TOO LATE

Jaha nu sitter man här jag behöver inte ens skriva vad jag gjorde igår. För det kan ni lista ut själva hmm=). Jobbade till nio såg att jag hade fått ett sms av Emma om utgång va fan tänkte jag man lever ju bara en gång. Drack pissljummet vin men det gick ner. Vi var på Hrrys som vanligt vårt nya hak Men det roligaste var nog på bussen inga kommentarer hahahaha. Jag betalde iaf inte min resa hem tjänade fan 90 spänn där. Fan vad läcker Freja va igår vilken pudding blir avundsjuk vill också ha=(. Emma va lika vacker som vanligt också. Tyvärr har jag inga bilder från igår hade inte med mig kameran. Kom hem kl 5 imorse va på efterfest hos Freja vi åt fyllekäk makaronipudding å rostad lök fan vilken god blandning.  Vad fan ska man hitta på idag då? Jag är hungrig men orka fixa nått att äta liksom. 

Hade ju med mig mobilen men kvaliten på bilderna är inte dom bästa.
  

VAD HAR HÄNT

Jaha sitter här dricker te är lite förkyld hoppas det inte blir värre tills imorgon eftersom jag ska gå i skolan 8-16 imorgon å det kan bli jobbigt om jag inte är riktigt kry. Har haft prov på cirkulationens sjukdomar och stroke idag kändes som det gick bra men det återstår och se när jag får tillbaka resultatet. Nu sitter jag här å gör det sista med uppgiften som ska vara inlämnad imorgon. Sen ska jag läsa på det muntliga provet vi har imorgon också om lungorna och diabetes. Intensivt nu innan vi går ut på praktik v. 45 men först har vi lov å då åker jag till LONDON all by myself =). Fick reda på att jag ska vara på Medicin 1 på sjukhuset i Borås mitt förstahandsval. Kommer nu blir väldigt lärorikt å roligt få se både det ena å det andra.

Sen kl 16 imorgon ska jag sola med Carro sen åker jag väl hem till min ensamma lägenhet å tillbringar helgen där själv eftersom D ska åka bort. Kommer ut lite iaf på lördag då jag ska jobba på sjukhemmet=), det blir kul. Inget party för mig iaf fast man vet ju aldrig med mig moha.


Bild: Jag å Carro i helgen.

SAMMA SAK IGEN

Skulle inte fest i helgen egentligen men men nu sitter jag här å det är söndag vad tror ni jag gjorde igår? jo jag va ute å gjorde stan osäker. Men hade iaf skitkul=). Lagom onyckter å inga minnesluckor börjar bli bättre på att få en bra fylla, stolt=). Så kul att jag har börjat umgås med Carro igen nu förstår jag va jag har saknat i mitt liv. Det är ju lilla carro men nu känns det som om vi hittar tillbaka till varandra=). Just det har glömmt att berätta en sak. Jag ska åka till LONDON till min Alexandra gumms vecka 44 kommer bli hur kul som helst. Imorgon har jag redovisning om medicinska upptäckter och nutida forskningsrön. Lite irriterad på mig själv att jag ska vara så överambitös och ha en powerpoint presentation, men men orka. Nu ska jag å älskling ut å gå behöver röra på mig. igår va jag så duktig att jag tog på mig sköna kläder och tog en lång promenad i skogen alldeles själv.  

INTE PÅ TOPP

Är hur trött som helst. Ska nog lägga mig framför TV å inte göra ett skit.


GISLEPARKEN

Igår skulle vi vara hemma å dricka vin bara hade jag å frida kommit överens om men så blev det inte. Förfest hemma hos henne i den nya lägenheten (skitfin) sen drog vi till parken hade riktigt kul=).  tar så lång tid att ladda upp bilder här så kolla på min facebookistället där jag lagt ut bilderna från igår.


TANDVÄRK

Idag har jag haft den värsta tandvärken i hela mitt liv har gått på smärtstillande hela dagen fick en tid hos tandläkaren imorgon hoppas jag kan sova i natt.