TVÄTTA

Håller på att tvätta för fullt. Snart ska jag laga middag får se va det blir något enkelt å snabbt. Ikväll ska vi grilla å kanske dricka något glas vin. Jobbar ju imorgon hade gärna velat åka till sigges men men. I helgen får jag se vad som händer sugen på att åka till fbg å ta det lugnt men så blir det nog inte hemma å fixa med huset istället.  

BÄVERHOJT

HAha

Börjar jobba snart jobbar till 19 ikväll å idag ska vi bada i badhuset=).

18:E PLATS

Blev våran placering på långpromenaden igår. Hade svinkul under promenaden roligaste någonsin. Startade kl 7 i mål vid 4.


PLANER

Tänkte åka in till Borås å köpa lite små plock lönen har ju kommit idag =). Sen hem så skulle vi nog gå ner till Wärdis ikväll=). Imorgon ska vi gå långpromenaden det kommer bli kul=). Lyssnar på Takidas Curly Sue får rysningar i hela kroppen när jag hör den å blir tårögd. Ha en trevlig dag alla. Va på Hofsnäs/Torpa igår med jobbet minnena från balen 05 väcktes till liv vilken upplevelseå min klänning va fin den va.

SOL

Idag har jag varit ute hela dagen. Först ute med lilla cockie sen träffa vi alexandra så vi satt på en parkbänk in the big city Limmared. Sen gick jag hem och la mig på balkongen och somna i solen vakna efter en timme å va svettig som fan. Har precis fått vårat kylskåp å det är så snyggt man kan spegla sig idet coolt. Ledig imorgon sen jobbar jag onsdag å torsdag till fredag morgon. sen har jag fått ledigt ihelgen så jag kan gå långpromenaden=) jippi. Vi har anmält två lag ett tjej å ett killlag. Och som vanligt ska vi heta BÄVERHOJT. Vi ska grilla nu ikväll.

FYNDLAGRET

Nu ska jag dra till fyndlagret köpa färg ska måla trappstegen vita men hade ingen lackfärg hemma ska även köpa svart lackfärg till byrån jag ska måla. Ledig idag med skönt men imorgon börjar jag jobba igen å jobbar även hela helgen. varit ledig sen i fredags =) david är lite avis på mitt schema. Nu har jag även målat alla väggar å tak i klädkammaren en gång måste minst måla en gång till så det blir täckt 100 % överallt. Ska passa på att sola när jag ändå är i Tranemo.

FIX


Före

Just nu.

Håller på att måla i klädkammaren ska bli vitt på väggarna å i taket golvet ska vi måla i någon annan färg svart? rött? vem vet. =)

Idag har Anela varit här å klippt mig blev en hel del hår som hamna på golvet=)

I em ska jag till Jenny å Nicke å kolla på deras hus som dom fått idag=).


Min sötnos=) som sovit här i natt.

INFLYTTNINGSFEST


Jag hemma innan.

Hos syrran i Borås. Blev inte så många bilder tagna.


Lilla Cockie nyklippt (tagen för 2 veckor sedan).

BARSTOL

Idag så har vi äntligen fått barstolarna till köket har satt ihop en nu på kvällen det var tack vare att Jenny å Niklas skulle till IKEA idag så de köpte dom åt oss. Köpte två den andra får jag sätta ihop imorgon efter handlednings- och facketmötet på jobbet. Imorgon ska jag även börja måla på våran walk-in-closet och en byrå vi ska ha i hallen på andra våning.
 
Idag har jag även varit med Angelica å farmor på gekås å köpt lite nytt till hemmet. Nu på kvällen har jag även tonat Jennys hårblev jättefint tycker jag hoppas du blev nöjd=). Imorgon ska min lilla sötnos cockie klippa av alla sin päls nu inför våren är nervös hoppas det går bra. Han sov här inatt. hHan ville det inatt också men ska ju upp till jobbet så jag lovade att imorgon ska han få det.


Barstol (längtar efter att det nya golvet läggs).


Ny lampa till rummet (nu datarummet) på andra våning från gekås.


Fönsterbräda i vardagsrummet sattes upp igår så nu ser det lite trevligare ut i fönstret.


Min sötnos Cockie.