PARKEN IGÅR

image249image245
Så här såg jag ut igår.                      Jenny och Nicke.
image246image248
Jessica på parken.                             Ellie på parken.
image247image244
Markus och david sjunger karoke.    Alis och Milla.

Igår va vi på parken i Gislaved med Jenny och Hennes polare från etuna. Jättetrevliga tjejer alla fyra vi hade skitskoj kan jag lova er. Alla har verkligen sina egna personligheter och så olika men öndå så lika på nått sätt.=) Förfest hade vi hos Jenny och vi hade även efterfest för jag lovade tjejerna det eftersom Jenny är ingen efterfest människa direkt. Vi sjöng karoke eller jag och Markus gjorde det va ingen annan som ville sen när det väl gällde haha. Gick och la mig kl halv fem. Vi hade en nattgäst som sov i soffan känner honom inte ha bara låg där helt plötsligt. Jaja. Snart åker vi till Månstad och fiskar med Jenny å Niklas tjejerna har åkt hem annars skulle de också följt med.  Imrogn blir det SIgges jag å Jenny någon mer som vill följa med?



Hej puss ses

HA EN BRA DAG ALLA LÄSARE

image243
Jag för 4 år sen en härlig sommardag.

Nu ska jag hem till mamma och sola får passa på nu när vädret är så fint.

För att komma ihåg gamla sommarminnen lyssnar jag på:
Caramell - Efter Plugget

Hej puss ses ♥

SHOPPING I BORÅS

image235image240
Toppen jag köpte och skorna jag vill ha båda från
Kappahl.
image239image236
Ljusgul klänning jag fick av mamma från gina.
image237image238
Rosa Klänning med svarta fläckar från H&M.

Varit och shoppat med Mamma och Angelica idag.=) Riktigt kul vi började dagen med en Lunch på Tant Grön, jättegod bakpotatis med kyckling/curry-röra. Sen var vi redo för shopping köpte det som är på bilderna plus ett par  korta jeansshorts som jag nog ska lämna tillbaka. Sen köpte jag även ett tjockt ljusrosa sidenband plus ett vit som jag ska ha i midjan.

image241image242
Mamma och Angelica.
Hej puss ses ♥

BRÄNT MIG

I dag har jag suttit i solen och är röd som en tomat i ansiktet satt på förmiddagen till kl 2. Så när jag var på banken idag vid halv fem kände jag hur varmt det var och när jag såg mig i spegeln AAAAAAAAA=) ni förstår själva. Jag å David var på banken för att prata husköp och hur mycket pengar vi får låna. Men det kan dröja en månad eller flera år innan vi köper hus men är ändå bra att prata med en bankkvinna och få reda på hur allt fungerar. Imorgon blir det Borås med Mamma och Angelica nice.
 
Lyssnar på:
la-gasolina-daddy-yankee
Vilka minnen kommer ihåg att de spelade denna när vi var på Cypern våren 05 kommer du ihåg Carro?=)

Hej puss ses ♥

SOVA VA DET JA HMM

Just det jag ska ju sova men fastnade vid datorn va ett tag sen jag gjorde det nu lyssnar på gammal musik som man lyssnade på när man var ung.=)

Lyssnar just nu på:
Westlife - World Of Our Own

Den lyssnade vi ofta på vi i TRION (Alex, Carro och Jag):
image232image233

Beställde en kjol från H&M just denna + den i grått.


Hej puss ses ♥


HJÄRTAT

Haft prov på hjärtat i skolan idag kul? Not men det gick bra känns det som=).Slutatde tidigt idag så jag åkte hem till Mamma och solade på gräsmattan så skönt har sagt det innan och säger det igen min mamma är bäst och bara sötast. Sen har jag hjälp Jenny att fixa hennes bil eller inte jag fixade en till henne som kunde hjälpa henne=). Så vi ska hämta den sen ikväll. Sen åkte vi till Fyndlagret och Willys köpte utekrukor i plåt typ skitsnygga. På fyndis träffade vi Frida, Niklas å lilla Emilia så söt springer ju nu, tiden går så fort. Nu ska vi äta grillat med Jenny och Nicke. Sen Greys ikväll.
image230image231
Sötaste och coolast tjejen i världen. =)

Lyssnar just nu på:
Ulf Lundell - Jag vill ha dig

Hej puss ses ♥


SÅ MAN VILL GRÅTA

Dagens låt fäller en tår men inte på riktigt:
Westlife - "Seasons In The Sun"


Betalt räkningar nu gud så tråkigt pengarna hinner försvinna från mitt konto innan jag ens hunnit se dem. Nu ska jag sova upp tidigt imorgon ska till GBG på Leva & Fungera mässan.

Hej puss ses ♥

EMMA 20 ÅR

image221image219image220
image222image223image224
image225image228image229
Bilder från igår orkar inte skriva vem alla är nog ingen som bryr sig heller=)

Hej puss ses ♥

KLÄNNINGAR

image213image217image214
image216image218image215

Bild 1: Jag i min nya klänning.
Bild 2: Me.
Bild 3 Tydligare bild på klänningen (annan färg) från
Gina Tricot.
Bild 4: Emma i sin nya klänning hon fick av mig.
Bild 5: Snygga Emma.
Bild 6: Klänningen som Emma fick från Gina Tricot.

Va i Borås igår och shoppade köpte två klänningar till mig själv den röda som jag har på bilderna och en vit sådan som Emma har på sig. Sen när jag kom hem fixade jag till mig och gick hem till Emma där de va party=). Kom hem kl halv tre natt. Massa folk var det och riktigt trevligt. Emma fick massor av presenter, av mig fick hon klänningen som hon har på sig.

Hej puss ses ♥

ÄNTLIGEN KLAR


Mitt arbete om Autism

Nu är jag klar med mitt arbete skickade in det för 40 min sen känns skönt. Blev 22 sidor totalt OMG. Nu ska jag sova har jag tänkt Emma fyller 20 år idag Lordag Grattis gumman.=)

Hej puss ses ♥

PÅ OMSLAGET

image211

Hade ingen bättre bild så det blev denna som är två år gammal och tagen några dagar före min bal när jag prövade klänningen=). Ska kolla i datorn om jag hittar något mer kort som jag kan testa med=). Vill du rösta så gör det
här.

Hej puss ses ♥

H&M LOVER

image210

Bilder:
DB i norge

H&M älskare som jag är så längtar jag tills att man får se hur hennes kollektion för H&M ser ut. Hittade iaf dessa bilder och jag diggar färgerna och mönstret får se om det kommer något som jag fastnar för det gör det säkert blir inte missnöjd av dessa bilder iaf.=)

Hej puss ses ♥

HARUNGEN

image208image209

Bild 1: Harungen i garaget.
Bild 2: Klänning från
Whyred så snygg.

Varit hemma idag skulle köra ut bilen från garaget då jag fick syn på en liten harbebis som va så rädd den var kvar för några timmar sen så jag kan inte stänga garaget om den vill gå ut den rör sig knappt bara ligger i ett hörn är den kvar imorgon så ska jag ringa till djurens vänner och fråga vad jag ska göra. Måste ha kommit in igår kväll när vi hade öppet när vi var och handlade. Stackare har kommit bort från sin mamma och pappa jag hoppas att den är borta i morgon har döpt den till Pelle men har inte rört den för det är inte säker att dens mamma vill ha den tillbaka när den luktar människa. Nu ska jag sova och tänka på den lilla stakaren och hoppas på det bästa.

Hej puss ses ♥

Update:
Harungen har gått hem nu var inte kvar när jag kollad igår kväll tur för han slutet gott allting gott=)
+ att klänning på bilden finns på STUK i Borås men säker svindyr.=(


FÖR BRA FÖR ATT VARA SANT

image199image198image200
image203image202image201
image197image196image204
image205image206

Bild 1: Alva 3 mån (Älsklings brorsdotter).
Bild 2: Alva och farbror David
Bild 3: Jenny storstadskvinnan solar=).
Bild 4: David kör den nya båten.
Bild 5: Jag på båten.
Bild 6: Jennys första fisk i hel sitt liv=).
Bild 7:Jenny på båten.
Bild 8: Jag har fått "lite" färg.
Bild 9:Mia syrran hemma hos pappa.
Bild 10: Stugan i Månstad med utsikt över sjön.
Bild 11: David kör fort.


Denna helgen har vairt den bästa på länge tänk vad det gör att vara nykter en helg underbart ingen ångest för att man varit för full och gjort och sagt massa saker som man inte borde. Det kanske känns såhär när man är vuxen? =) haha. I fredags grillade vi med Jenny och Niklas och
exgrannarna kunde tyvärr inte medverka men det kommer fler gånger=). Kollade på hus i Lördags va ännu finare än på bilderna. Sen åkte jag och David till hans föräldrars stuga i Månstad och solade där även lilla Alva var så söt. Inte klokt vad barn växer snabbt. Måste bli ett besök hos Emilia snart. Sen på kvällen va jag hos Mikaela (klasskompis) och tre andra i klassen tre kunde inte komma vi är ju bara 8 st totalt i klassen. Vi grillade och spelade spel och hade det riktigt trevligt. Men ingen alkohol för mig körde ju=). Sen idag tog jag lite sovmorgon som vanligt till tolv det är lagom tycker jag=) Kunde sova till två eller tre om det va så men vill ut i solen.=) Så jag och Jenny ("ny" granne som flyttat från storstaden- Eskilstuna till landet- Limmared för kärleken) åkte upp till Månstad och till stuga idag också där redan David var och alla andra i G-familjen. Vi åt middag och solade känns att man fått lite färg i dag riktigt fin färg tycker jag. Sen tog vi en tur i den nya båten och fiskade det var jenny som ville få sin första fisk hon har fiskat förut med oss i Månstad men utan resultat och ville ha sin först fisk och det fick hon en gädda som faktiskt var rätt stor det var också den enda fisken för dagen. Jag körde även båten och det gick riktigt sanbbt. =) Nu är jag hemma varit uppe hos syster yster nyss också och nu ska jag och älskling åka och handla. Blev ett lååångt inlägg.=)
     
Dagens låt som är så härlig:
Anita Lindblom- Sånt är livet 

Hej puss ses ♥

MAMMA

image194image195

Mamma och jag.

Min mamma är bara så söt.=) Varit hos henne nu och solat på deras gräsmatta vi tittade även på deras nya brygga de har fått vid vattnet det är den vi står vid på korten här ovan. Imorgon ska jag och älskling på husvisning här i Limmared. Huset är jättefint men kommer inte bli något köp för D vill inte bo där och tycker vi ska vänta tills jag gått ur skolan. Men man vet aldrig han kanske blir kär i huset och slår till men det kommer nog inte hända=). För er som är intresserade så är det de här 
huset vi ska kolla på. Men först blir det grillning ikväll med grannarna Jenny och Niklas och även exgrannarna Emma och Mikael det blir nice.

Hej puss ses ♥

SVARTA SHORTS



Kollage 1: En dag på stranden väska ellos, bikini H&M och sandaler H&M.
Kollage 2: En dag på stan väska asos.com, linne H&M och pumps scorett.
Kollage 3: Ut och äta väska DP, Top H&M och sandaletter scorett.
Kollage 4: Partynight väska asos.com, linne ellos och sandaletter asos.com.

Favoritshortsen kan användas till mycket. Shortsen kommer från H&M och kostar 98 kr.

Hej puss ses ♥

LAGER 157

image175 image174 image184
image176 image177 image173
image180image181

Bild 1: Min gulliga lillasyster Anna på fiket.
Bild 2: Jag dricker en latte.
Bild 3: Rock & Republic Jeans.
Bild 4: Anna i Ulricehamn vid sjön.
Bild 5: Jag vid vattnet.
Bild 6: Jag på en bänk.
Bild 7 och 8: Tavlorna jag vill ha från bolagret.

Idag har jag och syrran varit först i Gällstad och kollat runt i affärer provad ett par RR jeans på lager 157 som passade jättebra men fel färg kostade 900 hade kostat 2100. Vi tog även en fika en latte och en snickerskaka blev det för mig. Sen åkte vill till U-hamn och satte oss vid vattnet och tittade på folk. Sen på vägen hem åkte vi förbi Gällstad igen och gick in på bolagret där jag hittade två tavlor som skulle passa perfekt i sovrummet.=) men lite dyra för en fattig student som jag. 

Hej puss ses ♥ 

VERO MODA

image172image170image171
Bilder:
Vero Moda

Hittade dessa plagg som jag gärna vill ha från Vero Moda. Jeans som INTE är supertajta nertill. Jag och stuprör går bara inte ihop. Och sen två söta klänningar.

Hej puss ses ♥

PÅSKFEST

image159image164  
image163 image168 image162                          
image165image166

Bild 1: Jag skålar.
Bild 2: Emma.
Bild 3: Alex.
Bild 4: Godiset.
Bild 5: Carro.
Bild 6: Jag å Alex på Harrys.
Bild 7: Carro, Alex och Emma.


Igår va vi hos Emma å Mikael på påskmat. Det var jag, David, Alex, Markus, Carro, Mattias, Emma och Mikael. Planen va att vi skulle vara hemma men sen fick någon iden att vi skule dra in till Borås och Harrys och det var det vi gjorde.
 
Hej puss ses ♥

HEMMA EFTER EN LÅÅÅÅÅÅNG DAG

image156image155image157

Invigt mina nya ballerinaskor från ellos idag. De är vita med guldiga prickar och detaljer, verkligen ursöta och bekväma. Även plockat fram min gamla guldväska från asos som jag köpte för 1,5 år sen.  Sen har jag en svart kjol som klänning från H&M´s mama avdelning och ett guldskärp och leggins. Sen kändes det lite naket att gå klädd så här hos mormor så jag hade även på mig en vit bolero. Dagen har iaf vart jättemysig. Först med middag hemma hos mormor. Sen följde vi med mamma och Bengt hem och spelade spel och hade jättetrevligt. Imorgon ska vi till Emma och Mikael på påskmat sen ska vi parta natten lång.=).

Hej puss ses ♥

KALASET IGÅR

image151image152image153

Bild 1: Jag.
Bild 2: Mia som fyllde 20 år.
Bild 3: Efterrätten kokosglass mums=).

Igår va jag i Borås med syrran och hennes kompisar för att fira hennes födelsedag. Först åt vi på La Copita, som är en Spansk resturang. Jag beställde in fläskfilespett när jag hade börjat äta på den såg jag att ju länge upp man kom på spett desto rödare blev köttet. Så jag slutade äta den liksom hallo fläskfile ska ju inte vara röd lr hur? Så jag frågade servetricen när hon kom och plockade våra tallrikar om det skulle se ut så? nej verkligen inte sa hon och frågade om jag ville ha en ny. Nej tack typ. Sen kom hon tillbaka och sa att kocken ville bjuda på efterätt som plåster på såren så jag fick kokosglass mums det var verkligen super gott. Men jag kommer INTE ät där igen maten var ingen höjdare direkt tacka vet jag Babbel som också är en spansk resturang i Borås. Sen efter maten gick vi alla tjejer (vi va 11 st) upp till Mias kille Tobbes lägenhet som ligger granne med resturangen där vi förfestade. Sen gick vi ut på stan men det var så lång kö överallt så vi gick till Tonic och sen tillbaka till Tobbe och festade sen åkte jag hem. Det var min kväll det=) Nu ska jag snart åka till moror på middag, ska bara hämta David först vid någon sjö. Så skönt med påsklov nästa vecka=).

Hej puss ses ♥

GIFTORMAR LÖSA I BORÅS

image149

Å jag som ska in till
Borås imorgon å fira syrran som fyller 20 år idag=).

Lyssnar på Million Stylez - Miss Fatty

Hej puss ses ♥

SJUKLING

Undra när jag kommer bli frisk har varit sjuk nu i nästan två veckor. Nu räcker det tycker jag. Är hemma från skolan idag. Kom på att om jag inte är hemma och vilar upp mig så kommer jag fortsätta vara sjuk så nu sitter jag här och snorar och hostar som vanligt. Får se hur det blir imorgon om jag går till skolan eller inte har ju ett prov som jag inte vill missa men får nog sätta hälsa före skolan just nu.

Hej puss ses ♥

FY FAN VAD KUL DET VA IGÅR

 image143 image145
 image146 image147 




FULL

Nu sittar jag här jättefull har festat lite lätt med emma å alla andra,=) Tagit massor av bilder som kommer snart typ imorgon.aaaaaaaaahhhhh punkt slut. jäsp. Som jag brukar säga.

Hej puss ses ♥