KATASTROF

Katastrofdag ska vi ha imorgon med skolan blir nog kul=) vi ska spela upp en katastrof där alla har fått en roll jag ská spela ett vittne som är apatisk chockad. Vi var och kolla på huset idag riktigt nice 250 kvadratmeter+garage på säkert 70-90. men det är mycket pengar. Vi ska ringa banken imorgon. är det inte någon som har lust att skänka 1 mijlon och lite mer till mig?=). tycker mina rika släktingar kan öppna plånboken.

Hej puss ses ♥

HUSVISNING

Imorgon ska jag å älskling titta på ett hus här i Limmared. Inte genom någon firma utan privat. Vill ha det iaf det man ser på utsidan men insidan återstår och ser hur det ser ut imorgon. Sitter och gör en arbete om abort som ska vara klart om nio timmar det hinner jag=)  Just det angelica fick sitt körkort idag fan vad kul för dig gumman=)

Hej puss ses ♥

POWERWALK

Varit ute med älskling och grannarna (Jenny och Nicke) nu ikväll vi gick säkert i över 1,5h. Skönt att röra på sig så man inte bara sitter inne liksom. Nu sitter jag med ett arbete som ska vara inlämnat imorgon kl 12 på natten. Men snart orkar jag inte skriva mer idag så jag fortsätter mer imorgon efter skolan. När vi var ute och gick så kollade vi på hus.

Hej puss ses ♥

HEMMA HOS EMMA

image363image364
image369image367image368image370
image371image366

MORSDAG

image360
image361image362

Idag är det morsdag. Mamma fick sin pressent av mig å mina systrar igår för jag hinner inte träffa henne idag. Hon fick en tunika i blått (den hon har på bilden) från Gina Tricot och ett fint kort. Ha en bra dag mamma.

Hej puss ses ♥

VI SKA SUPA Å SLÅSS Å RAGGA...

Magnus Uggla - Varning på stan

MIN RÖDA KLÄNNING

image356image357
Orginal
image358image359
Omgjord.
Letade fram min gammla klänning som jag hade på bröllop förra året provade den och gillade inte modellen tyckte den va lite för lång så jag ska ändra den så den kommer se ut som på den nya bilderna. Och då kanske jag kan ha den på bröllop i år igen=). Snart ska jag bege mig till Mormor på smörgåsstårta, fira morsdag en dag tidigare. Sen snabbt hem igen för att fixa mig till festen hos Emma som jag ska på ikväll. Ha det så bra ikväll alla läsare.

Hej puss ses ♥

ÄNNU MER SKOR + MKT MER

Idag har jag shoppat i Borås. Hade begränsat med pengar men ändå fick jag tag i en hel del. En del va riktiga klipp. Som t.ex. silverskorna har kostat 199 kr men jag betalde bara 99 kr. Även de vita fick jag billigare eftersom de var ett märke på dem. Plus de guldiga från kappahl eftersom Jenny grannen jobbar där ockh hon får 30% rabatt så hon köpte dem åt mig , tack Jenny.=). Smyckena va det ta tre betala för två. Hudvårdskittet va också billigare. Och även tunikan från lindex va också billigare för jag är medlem där. Träffade en gammal jobbarkompis i Borås också som jag inte sett på hur länge som helst det va kul=). Hon jobbar inte heller kvar på transcom men hon slutade ju tidigare än mig för hon fick jobb på MQ vem skulle inte sluta då liksom.
image348image349image350
image351image352image353
image354image355
♥ Tre par skor från Indiska, Ellos och Kappahl.
♥ Absolut torr från apoteket.
♥ Hudvårdskitt från kicks av märket clinique.
♥ Silkesdroppar för håret.
♥ Smycken från wedins.
♥ Tunika Lindex.
♥ Pressent till mamma (ej bild).
♥ Två par linnebyxor från Veromoda (ej bild)

Hej puss ses ♥

ENSAM

Sitter hemma i lägenheten är ensam tills imorgon kväll David är i Danmark på jobbresa. Känns lite ensamt men det går bra har varit hos mamma i eftermiddag. Vi åkte till Svenljunga och kollade på möbler och heminredning =). finns så mycket fint vill ha ett stort hus och massa pengar så jag kan inreda för. Vi åkte dit i en bil som Bengt hade på prov som han kanske ska köpa. Bengt om du läser det som du säkert gör så tycker jag du ska slå till en riktig pärla =). Snart ska jag åka upp till syrrans jobb och hämta henne vi ska ut och gå och tjuvröka (moget vi är båda över 20 haha =)). Imorgon kommer pengar in på kontot så då blir det shopping i Borås dock själv för jag har inte lyckas få med mig någon shoppingpartner.

image347
Jag 5,5 år och Mia syrran 4 år.

Hej puss ses ♥

BRÖLLOP 2


Bilder: asos

TÖRNROSA

Deckade i soffan kl 7 igår kväll vaknade efter någon timme och gick å la mig i sängen deckade där också. Inte likt mig brukar inte kunna somna om jag har vaknat. Men det var inga problem igår och imorse gick upp ur sägen kl 11.30 sov alltså i över 16 h är det normalt? Nope jäspar nu också. Jaja har prov imorgon hoppas jag klarar det för då får jag nog MVG i kursen och det vore kul.

Hej puss ses ♥

VÄSKOR KAN MAN INTE HA FÖR MÅNGA AV


Hittade denna sidan igår där de säljer jättesnygga väskor, enligt mig. Dessa är jag extra förtjust i vill så gärna beställa men Nej ska vänta ett tag men önska kan man ju. Eftersom jag gillar att byta väskor ofta så är jag inte intresserad av att betala en hel förmögenhet för en väska. Och de här kostar mellan 600-800 kr typ. Nägons om beställt därifrån?
image340
image341
image342
Bilder:Shoppinglust

Hej puss ses ♥

SIGGES LOGE

Igår hade jag det stressigt efter jobbet men jag hann med bussen. Det va jättekul igår och jag va inte askalas så jag kommer ihåg allt.
image331image332image333image334
image335image336

Mer bilder kommer hinner inte nu ska på söndagsmiddag hemma hos farmor å ser hur sleten ut som helst jaja

Hej puss ses ♥


EN KORT DAG

Den dagen har gått fort nu är den slut och jag har inte hunnit med att göra så mycket. Jobbat och varit i stugan kom nyss hem. Imorgon ska jag upp tidigt igen ska jobba hela dagen ledig några timmar på dagen. På kvällen bär det av till Sigges, blir premiär för mig i år där.=) Jag och David har bestämmt vilket hus vi vill köpa måste bara ringa banken på Måndag och fråga om vi kan låna lite mer pengar men det ska nog inte vara något problem. Men måste ändå tänka över det för ett husköp är inte något man gör varje dag det är inte som att gå ut och köpa mjölk direkt. Jaja det löser sig hoppas jag (vi). Näe nu ska jag gå och lägga mig sötnosen ropar.

image330
Me and my baby.

Hej puss ses ♥

FISKE

image324image323image325
image326image327image329
Vi "bönder" har inget bättre för oss på våra lediga dagar an att vara i naturen som idag har jag och älskling varit i stugan och åkt båt och fiskat fick inget napp så vi åkte hem men vi var säker ute i 1,5h i regn. Blev kallt mot slutet men som tur hade vi på oss flyttoveraller som höll värmen. David tyckte att jag kunde önska mig en i julklapp? nej tack så kul ska vi inte ha. Idag lånade jag svärfars och det gick bra. Idag har även Nellis klippt mig är skita nöjd bättre än att gå till frisören och betala 350 kr och ändå inte bli 100% nöjd. Då är det bättre att hon gör det för hon vet hur jag vill ha det, men jag gav henne 100 kr för besväret. Sen när hon är klar med sin utbildning så ska hon få mer. Hon gick precis hem va här i flera timmar vi har haft skitskoj. Det kommer vi ha på Lördag också då jag ska me henne ut och partaja.

Hej puss ses ♥

LEDIGT

Idag är man då ledig skönt=). vet inte vad jag ska hitta på idag? Ska ju jobba imorgon 7-13.30 och på lördag 7-13 och 16-21. Hur jag ska hinna med att gå ut på lördag är för mig svårt att förstå. Men det löser sig nog men jag kommer vara trött. men jag vill verkligen följa med ut och träffa lite nya människor, det behöver jag. Har aldrig varit ute med dom innan så det blir intressant=). Förutom i helgen på bussen men det räknas inte som en utekväll. Nu står David och stampar att jag ska ta på mig så det får jag väl göra då.

Hej puss ses ♥

GRILLA

Idag ska jag och älskling grilla lax tror jag det blir å drick rött vin. Sen får jag inte glömma Grey´s kl 21 det är viktigt. Är sugen på pannacotta men orka fixa liksom sen tar det sådan lång tid innan det är klart med. jaja. Ha det så bra alla som tittar in här.
image322

Hej puss ses ♥

MALACO TRULY

Ett hälsosammare alternativ till godis med mindre socker och med riktiga fruktjuicer.

Fick mitt andra paket från buzzador idag. Trodde inte jag skulle få något andra paket eftersom jag inte gjorde någon rapport förra gången men jag trodde fel. Så denna gång hoppas jag att kunna skicka in en rapport. Paketet innehöll:
♥ 42 små provpåsar i olika smaker.
♥ 5 stora påsar i olika smaker.
♥ Informationshäfte.



Vill du också bli en buzzador? Klicka här så får du snart också hem olika produkter att testa kostar inget utan är helt grattis finns inga avgifter som tillkommer.

Hej puss ses ♥


SHOPPING

Detta köpte jag bla i Tyskland:
image302
Malibu, Vodka som jag hade med mig hem i påsen men som jag inte har köpt jaja och nått sex on the beach grejjs.
+ Mycket mer typ 6 flak öl, 8 låder vin, cider och 6 baginbox. Plus en jävla träningvärk efter allt bärande.

Förra veckan fick jag även två paket ett från H&M:
image305image307
image306image308image303

Ett från ellos:
image310image311image312

Hej puss ses ♥

MY BABY AND I

image299image300image301
Kärlek ♥

Hemma från skolan har 3 h hål orka va i skolan då liksom. Ska tillbaka kl 1 måste hinna äta innan orka laga mat fan va tråkigt. Sovit jättedåligt i natt vaknat hela tiden och kännt mig pigg. Kommer vara trött sen idag känner jag. Idag har jag lärt mig ta blodtryck tog på min lärare sen tog hon på mig jag hade 120/60 de såg bra ut sa hon. Längtar till Onsdag då Nellis ska klippa moi.=) Kommer nog bli som förra gången att hon blir fast här och vi dricker lite kaffe och tjuvröker och snackar om resan till Tyskland som hon också var med på. Fan vad kul vi hade längst bak i bussen.

Hej puss ses ♥

DOP

image295
Tobias, Monika och Alva.
image298
David, Tobias, Robin, Markus och Alva i knät. Två tvillingpar och en liten bebis.
image297
Alva, Inga och Tobias.

Idag har jag varit uppe med tuppen igen=) känns i kroppen idag är hur trött som helst alltså jaja ska sova snart.=) Kl 10 va det dop i kyrkan lilla Alva Victoria döptes (Davids brorsdotter). Otroligt va de växer hon blir bara sötare och sötare och har börjat skratta så gulligt. sen var det smörgåstårta och kaffe med kaka hemma hos Alva. Av mig och David fick hon fonder hon blev jätteglad eller not haha=).

Hej puss ses♥

TYSKLAND DEL 2

Kom hem kl 10 igår va helt slut efter så många timmar utan sömn. Fick med mig både det ena och det andra hem. =) Igår kväll satt vi hemma hos grannarna och kollade på melodifestivalen vilken skit alltså tyckte jag. Fel låt vann, turkiet va bäst.

image286image287
image290image292
image288image289
image294image293

Hej puss ses ♥

TYSKLAND

Nu åker jag till Tyskland och köper öl, vin och sprit hemma ikväll igen.

Hej puss ses ♥

OMG

Din ålder borde vara 28.1 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse. (22 egentligen)
Gör
detta testet och se hur gammal du är?
"Ojdå, ditt test visar att du måste tagga ner lite. Du är lite för mogen för din ålder. Kanske dags att sluta använda ICA-kortet eller sälja bilen? eller varför inte beställa en resa till Kos?"
jag mogen?? haha säkert tar testet med en nypa salt.

Hej puss ses ♥

BRÖLLOP

image281image282
image283image284
Bilder lånade från:
Mipaform

Ska på iaf på ett bröllop kanske två i sommar och då vill jag ha en fin klänning på mig i ljusrosa med vitt sidenband i midjan. Hittade dessa klänningar på en sida modellerna gillar jag men de var lite dyra 2500-3000 per st typ. Har tänkt sy en men är inte så duktig. Ingen som har tips vad man kan hitta fina och billiga?

Hej puss ses ♥

HLR

Idag har jag haft hjärt-lungräddnings utbildning i skolan. Det va kul och intressant så nu kan man kalla sig livräddare. =) Blev ingen städning igår orka liksom men nu ska jag göra det har jag tänkt sen ska jag även göra kokosglass, ska ha några på middag i veckan så då tänkte jag bjuda på det. Så jag måste testa och se om det blir gott.

Lyssnar just nu på:
Visit to vienna - Sahara Hotnigths

image280
Bild lånad här

Hej puss ses ♥

INFLYTTNINGSFEST

image285image273
Jag =).                                    

Igår va jag på inflyttningsfest hos Freja och Glenn som köpt hus. Hade skoj men blev trött så jag gick hem vid halv ett. Tog det lugnt ingen sprit utan bara cider å öl. Idag har jag å älskling varit i Månstad och solat vid stugan ätit middag med hanns föräldrar. Nu sitter jag här och ska snart börja städa tråk men ett måste.

Hej puss ses ♥

UPPE MED TUPPEN

Har varit uppe sen kl sex har jobbat från 7-10 så jag kom nyss hem läser lite bloggar nu. =) Tänkte dra till Mamma nu och sola David vill att jag följer med till stugan istället får se hur jag gör. Ikväll blir det inflyttningsfest hos Freja och Glenn.

Hej puss ses ♥

LEKPARKEN

image270image272image271
Puss till Mamma              Kul att gunga               Frida och jag typ 3 år sen.

Igår va jag hos Frida och Emilia vi hittade på allt möjligt bla. gick vi till den lekparken som jag och Frida lekte på som små. Fast nu är den nyrenoverad eller vad man ska säga =). Massa nya roliga grejer att testa. Vi tyckte nog det var roligare än Emilia. Sen när vi kom hem till dom igen så fick låg Emilia i mitt knä och drack välling hon va så trött. Sen när hon hade somnat och Fridas kille kommit hem från jobbet öppnade vi en flaska vin och drack några glas hade riktigt trevligt och kollade på massa gamla kort på oss i ungdomen båda var blonda och bruna som pepparkakor. Bruna är vi nu med men inte blonda tvärtom. Som min lilla kusin Alban sa en gång när vi var ute och gick med honom för några årsedan och jag och Frida hade likadana kläder på oss och blonda då sa han "ni har likadan ansikten" vi började skrata och tyckte han va så rolig han var nog 5 år kanske. Sen sa han "jag menar ni ser ut som tvillingar". Tänk när Emilia börjar prata på riktigt. Kom hem vid halvtvå cyklade hem i bara leggins och kofta det blåste kallt. Känns så skönt när jag träffat Frida eftersom vi inte träffas så ofta men har lika kul varje gång och igår kändes det precis som när vi var unga. Vilken kul sommar det kommer bli massa bus med Emilia och Frida.

Hej puss ses ♥  

"KÄNDIS"

Säg en kändis idag i skolan jag bara "det är hon i Vita lögner hon som spelade läkare hon var nog lesbisk i den serien har jag för mig?" Alla andra aha hur kan du hålla koll på sånt? Den enda som också kände igen henne var Nadja som oftast inte brukar ha koll på kändisar Nu kanske inte hon är en kändis vad vet jag men hon har iaf setts i rutan. Så nu när jag kom hem var jag bara tvungen att googla och ta reda på vem det var och det var Victoria Brattström som spelade Klara i Vita Lögner. Någon mer som kommer ihåg henne?

image269
Det är hon som är blond. Bild lånad från:
Kultur i väst

Hej puss ses ♥

ÅRETS FÖRSTA DOPP ELLER INTE

image264image265image266
Jag på bryggan         Jag doppar benen    Mamma solar
image267image268
Bryggan på Kalvängsvägen        

Åkte till Mamma efter skolan och satt i solen sen gick vi ner till sjön och doppade benen va ingen värme i vattnet men svalkande skönt.=) Imorgon ska jag till Frida på em vet inte vad vi ska göra ut å gå kanske ocj leka med lilla Emilia. Fick ett roligt sms av en tjejkompis som jag umgicks med mycket förr " det va ett tagsen allt bra med dig? blev singel igår" okej kul.

Hej puss ses ♥

FALKENBERG

Inatt har jag och David varit i Fbg och sovit i stugan mysigt men kallt och mörkt.=) Blev inget Sigges igår tur det för det hade nog varit mycket folk. I morgon börjar skolan ingen men inte långt till helg, skönt. Här kommer lite bättre bilder från helgen och partyt på parken i lördags.=).

image253image254image255
image257image258image259
image260image262image261image263
image251image250

Hej puss ses ♥