I MINA TANKAR

Det enda som är i mina tankar nu för tiden är allt som handlar om huset. Nu sitter jag här borde egentligen sova men men. Hörde precis ett äckligt ljud lätt som något i väggen tur att man flyttar snart men kommer sakna lägenheten. Kollar runt efter en fläkt till köket vi såg en på IKEA förra veckan som va jättefin och skulle passa vårat kök här är en bild:

IKEA fläkt

Hittade denna på nätet för en stund sedan och tycker den är snyggare och 500 kr billigare=).

BOSCH fläkt

NY SOFFA


Igår tisdag va jag å syrran i Svenljuga å kollade på soffor hon beställde en sådan som ovan fast i svart med ben i valnöt. Lutar åt att jag å David köper en sådan också fast brun med ekben jag har vwelat ha en sådan ett bra tag nu men måste få över david på mitt spår vilket inte är det enklaste.

GBG IMORGON

Imorgon fredag ska vi åka till Göteborg jag å Davids familj. Vi ska äta turkisk mat å kolla på en föreställning. Så det blir en ledig dag från huset. men först ska jag upp å jobba kl sju. Besöket igår på IKEA gick sådär men nu är allt löst. hade varit enklare om vi beställt allt från nätet istället. Men nu ligger det iaf i huset å väntar på att bli uppsatt vilket kommer ske om några veckor. Nu ska jag sova.

NYTT PROJEKT

Idag har jag påbörjat ett nytt projekt och det är att måla förrådet i matsalen som ska bli städskåp. Har målat allt en gång behövs minst en gång till för att det ska täcka. Här kommer lite bilder från dagen.


David


Köket skåpen har tagits bort för det ska upp nya som är högre.


Nya öppningen till matsalen från kök.


Jag med min arbetskläder =).


Förråd före


Förråd nu.

SPARA ELLER SLÖSA


Bild från em.


Bid från bolagret

LITE BILDER FRÅN HUSET

Hur det såg ut innan vi började göra något.

1:a våning


Hallen nere


Grovingång


Köket


Badrummet


Matsalen


Vardagsrummet


Datarummet


Alltanen första vån.

2:a våning


Hallen andra vån.


Sovrum 1


Sovrum 2 med balkong



Sovrum 3 litet

Sedan finns det en klädkammare på 2: vån som går ut med hela huset med ett litet fönster som ovan.

Källaren går under hela huset och innehåller tvättstuga, torkrum, pannrum, matkällare, garage, förråd och hall med ingång.  

KORTTIDS

Idag va ja på det nya jobbet (korttids för barn och ungdomar). Det gick bra. Kommer nog att trivas bra där. Om några timmar ska jag dit igen.

KÖKET

Hela helgen har gått åt till att fixa i huset jag har målat å målat. Det ser ut som en bomb har slagit ner i huset just nu. Men det händer något å det är kul. På Onsdag åker jag å David till IKEA för att köpa vårat nya kök eller nya luckor iaf och några extra stommar.

Köket

river väggar


Skiss hur det kommer se ut med ståt luckor från IKEA å handtag värde också från IKEA. Sen ska vi byta kaklet lägga nytt golv (ek) å byta bänkar (ek).

Snart ska jag åka iväg å jobba börjar 14 på det nya jobbet ska gå brevid i några dagra först sen börjar jag den 18 feb är nervös även om det inte är första gången jag börjar nytt.

HUSÄGARE

Varit uppe i huset hela eftermiddagen=). Först kom pappa, Anna å Cockie sen Davids pappa sen mamma, Bengt å mormor å sist kom Frida å Christian förbi. Vi åt våran första måltid i huset Pizza å drack champange jag köpte två blommor för att det skulle bli mer hemtrevligt å satte två lampor i fönsterna.


Bild: Första måltiden i nya huset.

Bild: Huset ingången med på bild mormor å mamma.
Kameran va ej laddad så jag kunde inte ta några fler bilder. Men ska upp imorgon igen innan jobbet så då ska jag ta bilder för att jämnföra sedan när det är klart hur det såg ut innan.

KÄNNS SOM

Kan inte beskriva känslan jag har nu. Känns lite som dagen innan julafton när man va liten. Om 25 min sitter vi på banken å skriver på alla papper till huset. Så snart är man husägare =). Då ska vi dricka champange.  

COCKIE

Inatt har Cockie sovit hos mig å David han har legat nere vid våra fötter hela natten å varit hur snäll som helst kl halv elva gick vi upp i morse å det var inte för att han ville utan för att jag tyckte vi hade sovit tillräckligt han hade säkert kunna sova några timmar till. Nu har vi varit ute å gått å han ligger utslagen på golvet jämte mig.

Jag å Cockie nyvakna.

Cockie utslagen

NYTT JOBB

Den 18 februari börjar jag på det nya jobbet va och skrev på alla papper idag får lite högre lön också. 80% ska jag jobba.  Imorgon får vi huset =) längtar ska bli så spännande=). Kl halv fem idag ska jag åka å fika med några i klassen.

POMMAC

Dricker Pommac sötnosen köpte en stor flaska när han kom hem på lunchen för att fira mitt nya jobb=). Så gullig han är. funderar på att sluta röka idag har jag inte rökt på hela dagen inte sen igår vid fyra känner inget behov av det heller utan det har blivt mer som en sällskapsgrej. Bäst att sluta innan man är helt fast. Nu ska jag diska känner mig lite stressad hur jag ska hinna med allt men det löser sig nog. Jag  å Jenny va å solade i morse på det nya dropin solariet känner att det värmer i ansiktet har inte solat på hur länge som helst har varken tid eller råd men nu idag tog jag mig råd å tid hade jag. MÅNS å måns vilken röst.

8:E DAGEN

Jag fick jobbet=) Fick reda på det nu. Den kommer vara på runt 80-90 ska skriva allt på måndag. Fan vad skönt men tråkigt att lämna gudarp när man börjar komma in i det. Nu ska jag laga mat. Börjar jobba kl 15.45. Måns Zelmerlöw är bara så het lite Latino över honom =) älskar hannas låt brother o brother den ska jag lyssna på när jag lagar maten=).

5:E DAGEN

I dag ver det 5.e dagen jag jobbade bara 4 dagar kvar sen är jag ldig till helgen gött. Fast jag klagar inte görr å jobba tjäna extra pengar. Om 10 h ska jag på en arbetsintervju i Tranemo hoppas det går bra fast på ett sätt hoppas jag att det inte gör det för att jag har ju redan ett fast jobbigt att säga till chefen efter två veckor att man vill sluta. Alex å jamie va här igår riktigt trevligt så söta är dom å roliga. Idag efter jobbet va jag å David i gislaved å kolla på grejjer till huset om en vecka skriver vi kontraktet å får nycklarna jippi eller inte kommer inte ha en ledig stund efter det sen. Men blir bra när det är klart. Nu ska jag nog ut å tjuvröka haha moget.


JUL 2007

Här kommer lite julbilder har inget annat att göra=). Ska gå och lägga mig snart börjar jobba kl 14 imorgon.
 Lilla Cockie hemma hos mig.

 Vårat (Mitt, Carro å Alex) julgodis vi gjorde den 23 dec.

  -II-

 Cockie julafton med en liten rosett=).

 Julafton farmor.

 Julafton farfar.

 Cockies julklapp från mig ett koppel.

 Våran julgran

 Juldagen Tobbe å David

 Juldagen Jag, Mia å Anna

 Juldagen Mormor.

 Juldagen Bengt, Stig å Mormor.

 Juldagen Mamma

MATSALSGRUPPEN

image814
Denna köpte vi idag en julklapp/inflyttningspresent från farmor och farfar.


NYÅR 2007-2008



Vi firade nyår på Gullholmen. Jättemysigt bara jag,david, frida å christian. Igår va blande de värsta bakfyllorna i mitt liv inte kul sov å spydde typ hela dagen. Men nu mår jag bra. Idag har jag å David varit å köpte en matsalsgrupp vi ska ha i huset sen. Sen så har jag en ny anställningsintervju på tisdag på ett annat ställe där tjänstgöringen är större än det jag redan har fått. Få ser hur jag gör.