LONDON

Den 17 november åker jag till London=) Bokat biljett å allt=) Kommer bli jättekul=) å träffa alex. Sitter å kollar på Svensson Svenssons skitkul=) Börjar jobba kl 18 så jag får åka snart. Imorgon ska jag träffa Nadja It´s a date. 

Tja då  

TJEJMILEN

Jag å jenny ska springa tjejmilen nästa år så vi ska börja å träna nu promenader å löpning=9 Någon mer som vill hänga på?

Hade jättekul i lördags. Tack Carro. Älskar dig älskar alla mina vänner.

ON AND ON

Den låten med Agnes är så bra=).Sitter här å kollar runt lite ska ut å gå med Jenny om en stund. Fick frukost på sängen imorse lyx=). Men jag fick tjata. igår kväll hade vi det jättetrevligt spelade spel mm.

TACOS

Ikväll blir det det tacos hos Jenny å Niklas säkert ett å annat glas vin också=). Skulle till ett annat par i dag egentligen men det har blivit sjuka. Men J & N är roligare inte lika stelt för dom känner man bättre så det blir nog mycket skratt. ikväll=).

Nästa helg fyller Carro 23 år gammal tant haha=) Kommer bli kul först hemma hos henne sen blir det buss till parken.

NU KOMMER DEN

Lite bilder från i helgen bla "THE BULAN" mohaha.
Emma å jag lite berusade.
Festen har börjat.
Tävling.
Innan bulan.
THE BULAN å skrapsår undra vart det hände.

BULAN

Kallades för det förr typ 7 årsedan. Nä jag ramlade å slog pannan i ett bord på en fest. Fanns kort på det iaf när jag sitter i ett hörn med världens bula mitt i pannan typ sådär 15 år eller nått carro har du den bilden eller jenny? Iaf nu har jag fått en ny bula inte lika synlig som förra gången men men ont gör det iaf. Har massa kort på skapelsen som jag och emma tog i helgen men känns inte okej att visa dom just nu senare kanske.

Har jobbat idag kändes sådär är lite förkyld å varm. Nu är jag ledig tills Torsdag. Å imorgon ska jag ha en date med carro. Men först ska jag till tippen å lämna massa skit.


JAHA

Idag har jag varit ledig målat å tvättat. Nu på kvällen har jag varit å solat kändes skönt. Imorgon är det först möte som gäller mellan 9-14 sedan en sväng in till Borås för att hämta ett soffbord som jag köpt=). Passa på att kolla lite i affärer också. På kvällen blir det gossig girls hos Jenny=).

KLIPP

Idag har jag klippt mig känns så skönt=).

BEBIS

Idag har jad varit å träffat en bebis som heter Alva. Det är min klasskompis Simone som fått en liten flicka så söt. Så jag å Michaela å M´s son Hampus åkte till henne. Men först va vi å köpte pressenter i Gislaved till den lille det fanns så mycket fint. Vill också ha en bebis nu.

Denna köpte vi hur söt är inte den då? Plus en jenasklänning, strumpbyxor å linne+trosa.