VILL HA

image659
Denna väskan från H&M skulle jag inte säga nej till.

DET BLEV EN FLICKA

image657

Grattis Laura som har fått en flicka =). Längtar tills jag får sen henne hon är säkert hur söt som helst. Nyss hemkommen från mormor åkte med henne hem efter hon hade varit här. Hos henne lagade jag mat som jag åt å ska ha med till skolan imorgon. Nu har vi fått en ny spis men den är inte ikopplad ännu men det sker imorgon. Nu ska jag lägga mig i sängen å kolla på CSI.

Hej puss ses ♥

MÅNDAG

Längtar redan till helgen (fest). Imorse va jag hos Frida innan skolan å åt frukost med henne å Emilia. Fick mitt H&M paket idag massa fint vet inte vad jag ska behålla ännu får se. Snart kommer mormor å hälsar på hon skulle ta med sig blåbär och lingonsylt som hon gjort själv. Våran spis fungerar inte så jag kan inte göra någon mat. Jag är hungrig å vill ha varm mat nu. Inte hunnit äta lunch idag.

Hej puss ses ♥

SOMMAREN 2007

Roligaste festen: Efterfesten på Glasetsdag + Roger och Dianas bröllop.
Musiken: Rnb
Sommarens låt: Give it to me- Justin,Timbaland och Nelly.
Plagget: Klänning.
Skorna: Höga klackar.
Frisyren: Långt å långt.
Beautyprodukten: Loreal pure zone.   
Glass: Daimstrut.
Resemålet: Spanien.
Bästa dagen: Med Frida i Falkenberg då syrran blev så full.
Väskan: Min vita från Spanien.
Bästa köpet: Min vita väska.

Hej puss ses ♥

BRASSERIET

Igår hade jag inte planerat något party skickade sms till Frida vid åtta en timme sennare sitter vi båda i min lägenhet å dricker vin. Vi bestämmde oss för Borås. På bussen träffar vi Uffe å Fredde som också är påväg till Borås. Efter många gapflabb å klunkar vin senare kommer vi fram till Borås vi hade tänkt att gå till Harrys men killarna drar med oss till lilla krogen å sen brasseriet. Fick visa legg på lilla krogen hallå ser jag ut att va under 18? Nej precis men fick inte visa på brasseriet misstänker att det var typ 35+ där igår första gången där och bara massa gamla människor. Vi skulle byta ställe men då såg vi kön in till Harrys å sket i det. Efterfestade hemma hos Uffe jag deckade på hanns soffa kl 4 å vaknade halv nio i morse på hanns soffa. Frida hade också deckat. En rolig kväll iaf.

  

  
   

Kvällens bästa: Bussen in till Borås.

Kvällens sämsta: Att mina bröst försökte rymma.

Hej puss ses ♥

FESTSUGEN

Nu är jag festsugen men vet inte vad jag ska hitta på. Jag å Nadja har varit å shoppat i Borås idag. Eller hon shoppade jag va bara med som sällskap.

Hej puss ses ♥

Update:
Blev Borås för mig och Frida igår vi hade skitkul. Vi va på brasseriet hela kvällen. Kom hem nu vi va på efterfest igår å jag deckade på soffan. haha säger jag bara.

BRANDOS

Igår hämtade jag mitt paket från brandos.se som innehöll tre par skor. De vita ska jag behållá men inte bestämmt mig för de andra två som ser likadan ut fast i andra färger (svart och brunt). Idag hade jag iaf på mig dom till skolan hur sköna som helst. Nadja förstår inte att jag kan gå i klackar men det är inte svårt är van.=). Hade även på mina nya Jeans från Gekås idag också, jättesköna. Idag tänkte jag sola utomhus men det är lite molnigt bättre att lägga sig i ett solarium går snabbare å man blir brunare.



Hej puss ses ♥

KÖPT

Nu har jag köpt en klänning på engelska ebay. Va med i budivningen på en likadan på tradera för några veckor sedan men mitt sista bud blev inte godkänt eftersom det kom in via mobilen, hade inte tillgång till datorn. Skulle tydligen vara inne en timme innan auktionen avslutades men det visste inte jag men priset på den blev 610 jag skickade in 700 men det blev inte godkänt det kanske var tur. För den jag har köpt kostar ca 250 kr med frakt å allt. Klänningen kommer från primark. Jag misstänker att den inte är så dyr i England men men. Passar den inte kan jag ju alltid sälja vidare den =). Nu ska jag inte shoppa mer på ett tag. Lite sommrig är den men jag var bara tvungen att ha den.

Kvällens grillning va jättemysig vi drack rödvin å åt mat imorgon är det skolan igen men går bara en timme så det är skönt. Prinsen är bara så söt vi va ute å rasta han lite. Eftersom han pissade i mitt kök men det gör inget för han är ju valp å håller på att bli rumsren.



Hej puss ses ♥

BAKGÅRDEN

Igår åkte jag och syrran in till Borås för att kolla på kläder och sånt. Jag shoppade två klänningar ocj lite annat som är bra att ha. Vi avslutade med att ta en fika på Cafe Bakgården där vi mötte upp Theres och Emma. De var lika galna som alltid. Sen tog vi Uno (min bil) och åkte hem men vi stannade på vägen för att de ville ta lite galna kort=). När vi släppte av Theres även kallad skogtheres i de våra kretsar så fick vi hälsa på deras nya hund Sigge.


Bilder: min shopping från igår.



Bilder: från fiket, hemresan å hunden sigge.

Ikväll ska vi grilla med grannarna=).

Hej puss ses


SECOND HAND

I Tisdags var jag å Frida å shoppade second hand på återbruk här i Limmared. Vi hittade massor. Jag köpte 4 st väskor och två par skor. Frida köpte två par jeans, en kavaj, två par skor och en väska. Hur billigt som helst. Dit ska vi gå igen =). Efter shopping avsluatde vi med en glass på torget.



Bilder: Mina fynd och allt för 150 kr.

Bild: Emilia fick också en glass.

Hej puss ses ♥

KORVEN

Idag har jag, Frida å Emilia varit ute på en utflyckt till Hofsnäs där vi grillade korv. Vi hade jättemysigt men det blev lite kallt mot slutet. Imorgon ska jag å Frida shoppa secondhand om vi hittar nått.



Hej puss ses ♥

GEKÅS

Nu är jag hemma från Falkenberg där jag å min kärlek har spenderat helgen. Vi har bara tagit det lungt och myst. Igår va vi på Gekås å shoppade köpte ett par skitsnygga jeans + massa annat som är bra att ha.  Fick mitt paket från ellosi fredags bilder kommer på min köp när jag hinner. Snart ska jag ut å bränna lite fett med Frida. Min mamma fyller år idag så jag har varit hos henne å ätit tårta. Hon fick en väska av mig grattis igen mamma.

Hej puss ses ♥

SNART BÖRJAR SKOLAN

På torsdag om en vecka börjar jag skolan igen. Det är både bu och bä. Bu är alla läxor och bä är att träffa alla klasskompisar igen=). Imorgon efter jobbet drar jag¨å älsklingen ner till falkenberg å stannar över helgen bara vi två vi ska mysa och bara ha det allmänt skönt. Bli bortskämmda av min Farmor, farfar och pappa som också kommer vara där nere. Imorgon ska jag upp tidigt och hämta mina paket på preem. Sen kanske ta en sväng in till Borås om jag orkar. Jobbar 15-21 imorgon också. Nyss va jag ute och träffade Jenny å prinsen han är bara för mysig å det är Jenny också=). Nästa vecka ska jag hjälpa henne å få ordning på prinsens blogg det blir kul. Ha det bra alla läsare.


Hej puss ses ♥

GÅVOR

Brevbäraren kom idag med två paket ett från Veckorevyn som jag hade glömt av att jag skulle få det innehöll:
* Snygga solglasögon.
* Vit linne ( Lite tajt men det töjer sig nog).
* Prickig strandväska.



Fick även läppglansen jag vann från en säljare på Tradera. Supernöjd.

Hej puss ses ♥

SOLAT

I morse va jag och solade med syrran skönt men känns inte som det tog något dags att byta rör kanske? Japp. Snart ska jag börja med maten David kommer snart hem på lunch tänkte äta fisk idag. Idag jobbar jag 15-21 lagom tid. Imorgon är det min sista dag på jobbet. För på Torsdag om en vecka OMG börjar skolan igen vad tiden går fort. Shoppade lite från H&Ms hemsida igår:

Bilder: H&M.se

Hej puss ses ♥

SOPPA


Nu är jag mätt har ätit soppa till lunch som jag har gjort själv.
Snart börjar jag jobba tråk men det går bra när man väl är där.
Min sötnos är bara snyggast just nu sitter han ute å äter glass
till efterrätt snart kommer han nog in å kysser mig innan han
går tillbaka till jobbet. Det är kärlek det.


Hej puss ses ♥


NYTTIGA LENA

Sitter å äter minimorötter, skitgoda.=) Nu börjar mitt nyttiga liv haha. Alex har varit här idag vi har varit ute och gått, ätit glass, druckit te, kollat på kort från förr och massa annat. Kom nyss hem från mamma hon bjöd på blåbärpaj jättegod.


Hej puss ses ♥


LEDIG

Idag är jag ledig=) vad ska man hitta på då tro? Nu ska jag äta iaf. Igår beställde jag lite saker på nätet:



Bilder: från ellos.se


Bilder: från brandos.se kunde inte bestämma vilken färg.


Bild: från tradera.com en auktion som jag vann igår är förälskad i Lóreals glam shine.

Hej puss ses ♥

SÖTASTE HUNDEN

image599
Bild: Min nya granne
Prinsen.

Hej puss ses

ALLA GÖR SOM JAG

Här är en lista på folk som jag känner som bloggar:
image598
♣Emma
♣Carro
♣Alex
♣Prinsen
♣Angelica
♣Nadja
♣Freja
♣Mirre
♣Jenny

Kul att så många har börjat=).
Så man blir uppdaterad vad som händer i deras liv.

Hej puss ses ♥

ORKA

Idag har jag inte orkat något är skittrött efter festen igår kom hem kl 03.30 typ. Nu har jag kollat på en Beck film fan vad het han är Mikael P mumma. Jag hyrde Gamen så det var den jag såg tror det är en Beck-film på TV ikväll då ska jag se den måste stilla mitt MP sug haha. Men bröllopet var skitskoj vi dansade hela kvällen det bästa jag varit på i mitt liv så trevliga människor som va där. Vi tjejer ägde fan dansgolvet men shit vad varmt det var fick gå ut ett antal gånger för att inte svettas ihjäl. Diana och Roger va hur heta och snygga som helst. Nästa gång vill både jag och Jenny att det ska vara våran tur för bröllop men drömma kan vi ju=). Imorgon ska jag först jobba 7-12 sen ska jag nog vara valpvakt åt Prinsen någon timma kommer bli kul ha e ju så söt.

Hej puss ses ♥

MIN KÄNDIS

Gjorde detta testet och detta blev min drömprins=).
image596
Hej puss ses ♥

ÅRETS FEST








Bröllopet igår bilder säger mer än 1000 ord.=)

Hej puss ses ♥


PERFECT GENTLEMAN

Nu är håret fixat gjorde det igår innan jag började jobbet. Så nu är jag mörk igen. Har precis upptäckt  blogmusik där de har all möjlig musik gammal som ny. Just nu sitter jag å lyssnar på perfect gentleman med Wyclef Jean lockar fram så fina minnen = sommaren 2001 el 2002.


Bild: Här ser man min nya hårfärg lite.

Hej puss ses ♥


LJUSARE

Idag har jag försökt göra håret ljusare men lyckas inte vill få topparna mer som rötterna men det är hopplöst. Tror jag bara har gjort det värre. Vad ska jag göra? Panik. För att inte tänka på det tittar jag på Ebba & Didrik.  

Hej puss ses ♥

KRÄFTSKIVA

I början av september blir det kräftskiva i Månstad som har blivit lite av en tradition. I år blir det tredje året vi har det. Är lite rädd att vi inte kommer plats i år eftersom det är några fler som kommer i år, hoppas det löser sig.

 2005

2006
 
Nu ska jag å David åka och shoppa jag fick mina skattepengar igår =). 

Hej puss ses ♥

SNART BRÖLLOP

På Lördag ska jag på bröllop för andra gången i år. Den här gången är det Roger och Diana som gifter sig. Det är inte många dagar kvar nu och jag vet inte vad jag ska ha på mig ännu. Det löser sig nog hoppas jag=). Börjar jobba kl tre idag och jobbar hela kvällen. Nu ska jag fortsätta att städa i sovrummet bland kläderna.
image570image569
Bilder: Diana och Roger.

Hej puss ses ♥

BESÖK

Idag har Alexandra varit här på besök. Har precis ätit mat nu snart börjar jag jobba mindre kul när det är så fint väder men men PENGAR:


Bild: Jag å Alex.

Hej puss ses ♥

RENSAT LUFTEN

Det gjorde jag i Lördags kväll tillsammans med Frida det kändes så skönt. Nu mår jag hur bra som helst. Vi lånade pappas hus å satt där å pratade om allt mellan himmel å jord. Idag har jag varit med Frida och Emilia å solat å badat vi har haft jättemysigt vi tre och badat flera gånger även om det var lite kallt.

Bilder: Emilia på stranden

Hej puss ses ♥


VÅFFLOR

Idag har jag jobbat 14-21.30 och då gjorde vi våfflor till dom gammal det va uppskattat=). Nu har jag varit inne hos Jenny å Nicke de har köpt en jättesöt hund idag. Nu ska jag sova upp inatt å hämta Mia å Jan på flygplatsen de har varit i Rhodos.

Hej puss ses ♥

JAG Å KITTY SÄGER HEJ

God morgon har sovit i stugan i Månstad inatt kom hem nyss snart börjar jag jobba jag är lat idag så jag tar bilen till jobbet.=) Det får man faktiskt göra ibland. Ska åka tillbaka till stugan efter jobbet slutar kl 4 börjar kl 2 imorgon så jag är lite ledig skönt.

Bilder: Jag å Kitty, david äter våra grillade mackor vi gjorde igår kväll.

Hej puss ses ♥

FRIEND

"Vet inte vad jag skulle göra utan dig". // Frida

Jag är "ung" igen eller det känns som det iaf jag har en vän som jag litar på till 100 % precis som när jag var yngre, livet känns så mycket enklare.  

image555

Hej puss ses ♥


SIMPSONS

image554
Detta är jag som en Simpsons.

Hej puss ses ♥

FÖRSTA GÅNGEN

Här kommer lite bilder från mina dagar i Falkenberg. Har haft jättekul å idag börjar jag jobba igen.

Bilder från i Måndags då var vi hemma i stugan å drack vin. Min syrra blev skitfull å spydde så jag fick ta hand om henne.



Bilder från i Tisdags då vi var på Grand i Falkenberg.

Hej puss ses ♥