BYGGE

Bygget med ingången har börjat men dröjjer nog några veckor innan det blir klart. Vi har köpt en ny ytterdörr såhär ser den ut=):

OBEHAGLIGT

Så kändes det när tanden drogs ur idag. gjorde inte värst ont någon sekund bara när de skulle få loss tanden från käken. Började lipa som vanligt och glömde bort att andas å började darra men nu är den ute å det känns konstigt å värker ska ta ett piller sen sova.

LJUSARE

Igår gjorde jag (Anela) ljusa slingor i mitt hår blev riktigt nöjd. Igår träffade jag lite folk vilket jag kände att jag behövde känner mig så isolerad ibland träffar inga vänner. Men iaf så va jenny å carro här å även anela så roligt. Å idag har jag träffat det gamla i klassen vi hade jättetrevlig vi ska träffas imrgon också om jag mår bra efter att de har dragit ur tanden. Svårt att få på bild hur färgen blev.




 Idag kör jag på lockigt gillar volymen som blir.=)

GINA TRICOT

image1006


Lönen kommer på tisdag å jag är pank vill åka å shoppa nu en fin klänning till midsommar å lite annat. Kolla på ginas hemsida det fanns en hel del snyggt hoppas jag inte bir besviken när jag väl är i butiken förra gången jag va där hade dom inget allt såg tråikigt ut .

Andra helgen jag jobbar nu på raken sen när denna är över är det "bara" två kvar sen är jag ledig två helger glasetsdag å midsommar=).

I 'LL FLY WITH YOU

Kom hem från jobbet för en stund sen nu är jag ledig tills imorgon. Älskar youtube hittar oftast det man söker som denna gamla låten:
Gigi D'Agostino - I 'll fly with you - L'amour Toujours
En av de låtar som har en speciell plats i mitt hjärta som berör å väcker gamla minnen.

Vad händer idag då? inget typ duscha snart tänkte jag.


EXCITING

På söndag ska Anela göra slingor i mitt hår ska bli så spännande hoppas det blir bra annars är det ju bara att färga över. Känner att nu har jag varit mörkhårig i över tre år tror jag så det är dags att ljusa upp det lite. Ledig imorgon gött. Nu ska jag hänga upp tvätt sen sova.

LONDON I SOMMAR

Åker jag, David, Mia å Tobbe till London om allt blir som planerat antingen i slutet på vecka 29 el 30. Stannar torsdag till söndag. Det är vad jag ska göra på min semester något annat är inte planerat har ju tre veckor =). va hos tandläkaren idag skulle dra ut en visdomstand å laga en annan men de hade tydligen inte tid att dra ut den idag så fick en ny tid om två veckor jag som av så instölld på att den skulle vara borta idag inte får att den gör ont men men det är för trångt i nedre delen av min mun så fram tänderna dras ihop inte bra. Idag fick jag två bedövningssprutor den sista gjorde riktigt ont å tåraran började rinna riktigt pinsamt´men men.

BYGGLOV

Nu har vi fått bygglov till att bygga ut så vi får en större hall å bygga en altan. Idag har jag varit ute i trädgården hela dagen å plockat finns hur mycket som helst att göra =). Nu ska jag kolla på andra avenyn sen fixa lite inne. 

  

SOFFBORD

Nu är det bara det å tvbänk som ska inhandlas till t-rummet i möbelväg.

Är sugen på något av det här.

från Chillistore ca 1000 kr.


båda från bolagret ca 1000 kr st.

Nu kvällsmat sen tv:n

INOMHUS


Ny matta svart från mio


Bild på nya kylskåpet. läckert=) från bosch.


Burkar i poslin som jag gillar jättemycket gamla ej anväda legat i sin förpackning fått från farmor.

Innan idag efter jobbet va jag å hälsade på carro på krogen fick frukost riktigt gott tack gumman. Det får vi göra om fast du får komma till mig.

UTOMHUS

Idag har jag varit ute hela dagen nästan. Hållt på med trädgården.

Köpt nya kruckor plus blommor idag till ingången. Som jag sedan fixade iordning blev riktigt bra måste jag säga.


Gamla krukor men nya blommor till köksingången. Kommer bli fint sen när de växer till sig lite.


utsikt från köksfönstrena.Brunnen den ska bort den är såååå ful.Kanske inte ser så hemsk ut på bilden men i verkligheten.

SINGSTAR

Körde vi hemma hos Jenny i Lördags dracka massa vin (Rött=/). Mådde inte så bra dgaen efter sov mest. men idag har jag varit duktig å planterat nästan hälften av häckplantorna. Imorgon är det jobba som gäller 14.30 till onsdag morgon kl 10. sen går jag pått det igen å jobbar torsdag 12.30 till fredag 9.00 sen ledig till nästa onsdag. Vad händer i helgen? det får vi se.



Min Älskling 8 mån snart =).

ÄNTLIGEN

Är den här våran nya soffa=)

Nu ska vi "bara" köpa ytt soffbord, tv-bänk å matta

SNYGGARE


Före

Efter