CORVETTEN

Idag har jag och älskling varit med hanns föräldar uppe i Örebro och hämtat hem Corvetten som renoverats under hösten och våren. Resan tog minst 10 h men det gick bra. På hem vägen blev vi bjudna på en restaurang i Karlsborg, mysigt. Nu står kräftan (Corvetten) i garaget och nu har David något att leka med vad kul för han=). Imorgon är det nog party. Ledig hela helgen soft. Jag var banvakt åt Emilia i onsdags det gick hur bra som helst David var också barnvakt och var duktig med henne hon somnade sött på våran soffa efter att hon hade fått välling i mitt knä. Sötast i världen är hon.

Bilder: Emilia i Onsdags. Ett riktigt charmtroll.

Hej puss ses ♥

BRÖLLOP 3

Inte hittat någon klänning som jag ska ha på bröllopen i sommar kollade på ebay och hittade hur många fina som helst dock inte den svarta på bröllopen, men den vill jag ha till annat. Vågar inte lägga ett bud tänk om jag vinner och blir blåst på pengar eller om den inte passar. Men man måste ju testa annars kan man ju inte veta. David köpte ju sin Corvette på ebay så jag borde väl våga köpa en klänning tycker man. Alla dessa här nedan kommer från ett märke som heter BCBG och finns inte i Sverige vad jag vet.


Bilder: från ebay.com

Hej puss ses ♥

GIVE IT TO ME

Var på Justin i Göteborg igår inte min största idol men han var grym. Härlig stämning i scandinavium hela stället skakade. Glömde minneskortet hemma igår så jag kunde inte ta några kort förutom på mobilen men de blev inte så bra. Nu ska jag lägga mig upp och jobba imorgon börjat kl 7. Sen ska jag kanske vara barnvakt åt emilia  det blir kul=).
image429
Bild: Justin i Göteborg från aftonbaldet.se.

Hej puss ses ♥


JUSTIN TIMBERLAKE

image428

Ska på Justins konsert i Göteborg imorgon alltså Måndag. Har fått biljetten av David ingen jag lyssnar på men ska iaf dit med Jenny, Émma och Alis. Så nu sitter jag och lyssnar på hans låtar.

Hej puss ses ♥


MIDSOMMAR

Trött efter helgens alla partyn sitter jag här och tänkte berätta vad jag har hittat på i helgen, med hjälp av ord och bilder.

TORSDAG

Bilder: Jag och Emma.
I torsdags var vi inte ute vi satt vid stugan och drack och lyssnade på musik blev väldigt fulla en sak kan jag säga från den dagen och det är att man kan prata på hur mycket som helst och inte bryr sig om någon lyssnar eller vad säger du emma? Syftar på mig själv när vi skulle sova. Somnade vid två kanske.

FREDAG

Bilder: Alla som var med på midsommarmaten.


Bilder: På kvällen
Jag och Emma tog en förtjänt sovmorgon eftersom vi hade gått upp tidigt dagen innan. Sen började vi fixa midsommarmaten (sill, potatis, gräddfil mm + jordgubbar och glass) Sen festade vi hela kvällen och natten pga av dåligt väder var inte någon sugen på att dra ut så vi partade natten lång i ett partytält vi köpt. Blev även skitfull denna dagen och hade lite osammanhängade diskussioner men det är det man får räkna med vid för mycket alkohol.

LÖRDAG


Bilder: Förfesten och festen på grand.
Vaknade tidigt hur pigg som helst med tanke på dagen innan. Spelade minigolf, cyklade och drack mm. Spådde Emma i kort och hon gjorde det på mig också. Emma åkte hem vilket var tråkigt men förstår henne. På kvällen åkte vi till grand och kom inte hem förrän halv fem pga att älskling ville gå hem typ 1 mil långt jobbigt fick massor av blåsor. Känns skönt att sista partydagen fick ett bra slut med inga minnesluckor om man jämför med de andra kvällarna. detta var då min helg.

Hej puss ses ♥




NU DRAR JAG TILL FALKENBERG

Nu drar vi till falkenberg kommer hem på söndag. Vi ska fira midsommar där som vi alltid gör. Vi ska vara i stugan på skrea strand blir nice =). Vad ska ni göra i midsommar då? Ha det bra alla läsare.

image407

Hej puss ses ♥

MIDSOMMAR KLÄNNING

Idag köpte jag en klänning på sisters rea som jag kanske ska ha på Fredag får se hur det blir. Köpte även leggings svarta och vita, rosa tunika, gult linne.
image405image404

Bilder: Jag i min nya klänning. Likadan som Viktoria S har på sig, bild lånad från Sisters.

Hej puss ses ♥

PASSAT EMILIA

Idag har jag passat Emilia som är 1,5 år: Hennes mamma Frida var också med men jag tyckte hon skullle ta det lungt och slappa så kunde jag springa efter busungen. Fick massa pussar och kramar hon är bara för söt. Imorgon ska jag köpa present till Frida som fyller år på Lördag ska nog lämna den imorgon också om jag hinner för sen ska vi åka ner till Falkenberg och stanna där hela midsommar kommer bli nice även varit hemma hos Emma nu på kvällen och brännt skivor som vi ska ha med oss. Sen åkte vi och köpte hamburgare var riktigt sugen på det. 

Bilder: Busungen tidigare idag.

Hej puss ses ♥

NYA BÄSTIS

Idag har jag tagit det soft varit med Frida och pratat om helgen hela eftermiddagen och kvällen. Känns så skönt att vi börjar hitta tillbaka till varandra efter några år med inte så mycket kontakt. När vi gick i gymnasiet var vi "bästisar" och när vi var yngre va vi också nära. Jag behöver någon som jag kan prata med allt om och det kan vi göra. Imorgon eller idag hur man nu ser det ska hon komma hit till mig och vi ska prata för det behöver vi båda två någon som lyssnar och förstår. Vi har fått ett nytt "husdjur" en igelkott som bor på våran gräsmatta såg den i helgen när vi hade efterfest och nu när jag var ute för en stund sen hörde jag den och tog en bild.



Hej puss ses ♥ 


GLASETSDAG

Igår va det glasetsdag här i Limmared. Vi efterfestade till elva i morse sen decka vi alla nu sitter jag här trött och sleten och börjar jobba om en halvtimme inte kul men sen är jag ledig i över en vecka skönt.



Hej puss ses♥


JOBB

Idag har jag jobbat kväll nyss hemkommen inte klokt vad jag trivs på mitt jobb detta är 6.e sommaren jag jobbar där skulle gärna vilja jobba där när jag är färdigutbildad. Men svårt för att det inte finns någon ledig tjänst och om det skulle det så går andra före som jobbat i typ 15-10 år svårt att få en fasttjänst men kanske ett vick. Jobbar söndag kväll också men då blir det inte på samma ställe. Imorgon är det iaf festival moha här i Limmared alltså "glasetsdag" blir nog nice party hela natten lång. När jag kom till jobbet idag så brann det i skogen jämte och mina jobbarkompisar hade upptäckt det å ringt brandkåren det var tur för annars kanske hela limmared hade brunnit upp eftersom det är så torrt jaja.

Hej puss ses ♥

SOMMARLOV

image389
BIld: Jag, Simone, Nadja, Mikaela, Madde, Dana & Marcela. Eva tog kortet.

Idag har jag slutat skolan nu är det bara hösten kvar sen är jag färdig, känns skönt. Igår hade vi en liten avslutningsfest hemma hos mig det var riktigt trevligt. Kul att alla kunde vara med.

Hej puss ses ♥

SOLAT & BADAT

image388image386image387

Idag har jag solat och badat för första gången i år riktigt skönt var det va i två gånger. Invigde min nya bikini från ellos. Nu ska jag duscha sen hoppa i min rosa jobbarskjorta och ta cyklen till jobbet börjar 17.15 till 20.30 lagom arbetspass så här i värmen. Ha en trevlig kväll alla.

Hej puss ses ♥


GRILLNING

image379image380
image381image382
image383image384

Igår vad vi och grilla hos Mamma och Bengt mysigt. Alla blev nog lite lulliga haha eller lite rätt mycket faktiskt. Jag å David cyklade hem (ca 7 km) men det gick bra. Nu ska jag åka till mamma å sola för här ute på våran tomt går ju inte lägga sig hur varmt som helst. Kanske tar jag ett dop i sjön första för i år.

Hej puss ses ♥

DET BÖRJAR BLI BÄTTRE

Åkte hem från skolan idag kl 11 pallade inte mer mensvärk inte kul men sant. Men nu börjar jag må lite bättre fast är lite trött. Funderar på om jag ska lägga mig på gräsmattan och sova lite. Synd bara att det är sådan insyn på gräsmattan jaja. Undra vad som händer i dag? Imorgon blir det skola och på kvällen grillning hos mamma och Bengt med syrran hennes kille å min lover å jag såklart.

image378
Bild: Jag å Mami.

Hej puss ses ♥

NATIONALDAGEN

image373image374
image375image376
Bilder: Laura, Lina, Emelie och lilla Amanda 7,5 mån.

Har jag "firat" eller tillbringat med mina gamla jobbarkompisar från Transcom. Blev inget Sigges igår mådde inte så bra ont i huvudet och mådde illa säkert pga av värmen och druckit för lite. Men idag då iaf så har jag fikat med tjejerna från Transcom men det är bara Laura som jobbar kvar Emelie också men hon är ju mammaledig nu.  vi satt ute i solen och fikade underbart.

Hej puss ses ♥

HEJ HEJ

Några dagar sen jag skrev inte så mycket som händer i mitt liv. ledig imorgon det känns ju skönt. sitter å väntar på att david ska komma hem vi ska nog åka till u-hamn. Ikväll blir det nog sigges har inte bestämmt mig ännu.

Hej puss ses ♥