BEDS ARE BURNING

Då är man 22 år nu då känns ingen skillnad idag har jag passat Cockie nu ska jag plocka iordning lite här i lägenheten. Jag å David kanske ska till Borås ikväll å fira mig får se om jag orkar. Då ska man snart flytta då tiden går snabbt. Igår va mamma, bengt. mormor, frida, christian å emilia här å firade mig fick lite små grejer. Anela va även här å klippte mig å Jenny.

Bilder: Lördags julfesten å lilla cockie.

Update 17.30:
Nu har svärföräldrarna varit här och firat mig fick glögg i en guldpåse å pengar. Nu är det nog ingen kvar som kommer. Eller Mia kommer nog imorgon å Jenny skulle nog komma ikväll=). Jag är trött å mår inte jättebra så det blir inget Borås. Av David har jag inte fått något ännu han är iväg nu vet inte vad han hittar på men jag tror att han är iväg å gör något åt mig.=).  Fick ett fint kort på MSN av Alexanadra innan så snällt. 



 

KALAS

I Fredags hade jag kalas jag fyller ju 22 på Måndag. Det var jag, Carro, Emma, Jenny och Nadja sen var även David och Mattias med på ett hörn hade iaf jättetrevligt även om det blev lite för mycket vin men men. Igår va jag bakis hela dagen och på kvällen var jag på julfest i Gislaved.








FÖRRA HELGEN

Då va det party hos Emma A som fyllde 20 år även Therese gjorde det=). Sen drog vi till Borås jag å Emma G gick till Harrys de andra gick till Trädgårn. Här kommer iag lite bilder=).



TORSDAG

Idag är det torsdag vilket innebär att jag är ledig imorgon å jag å älskling ska ha lite mys med revbensspjäll å potatissallad. Tog mitt första venprov idag gick jättebra och var inte det minsta nervös. Sovit på lasarettet två nätter denna veckan sover hur gott som helst och då slipper man åka hem mellan passen för det tar ju ändå sin lilla tid. Nu mat.

VAD GÖR MAN INTE FÖR SINA VÄNNER

Igår följde jag med Jenny till Harrys i Borås för hon var så fest och danssugen. Inte jag men det blev kul ändå drack typ inget eftersom jag skulle köra bil tidigt idag. Massa konstigt folk på harrys igår haha.


Fattar inte varför dom har två olika fotografer på Harrys??? Det räcker väl med en.

JAHA

Det var ett tag sedan jag skrev något i bloggen. Inte så mycket som händer just nu  Mia å Tobbe har sovit hos oss inatt de orkade inte åka till Tobbes lägenhet i Borås igår efter att vi hade varit hos Mamma å Bengt å ätit mat å druckit vin. Idag händer inget David ska åka med sitt jobb å bowla jag får sitta hemma å softa. imorgon ska vi hämta Annas vovve=).