SIMRISHAMN

Kom hem för några timmar sen varit i östra skåne alltså österlen jättefint åkte i Tisdags bott på hotell å bara slappat solat på stranden också så idag har jag försökt undvika solen eftersom jag brännde mig igår somnade i solen några timmar. Men imorgon åker jag till falkenberg å tar det lugnt de sista dagarna på semestern börjar jobba på Måndag vill inte. Grilla hos mamma kl sju skönt att slippa göra mat.

Nationalparken Stenshuvud


Simrishamn


Dricker vin i sirmishamn

Hej pussy ses =)

SIGGES



LONDON 08

Kom hem igår kväll har haft det superbra vill tillbaka LONDON är nog min favvostad där finns verkligen allt=).

TORSDAG:

Kom vi fram vid 4 ställde in väskorna på rummet å gick ner till affärer å pubar som låg där vi bodde sen kom alex efter många om och men=) kul att träffa henne. La oss tidigt .

FREDAG:

Gick upp tidigt tog tunnelbanan till Oxford street där vi shoppade i 10 h vi åt lunch på en champangebar som va jättemysig med god mat. Va inne på Primark å köpte 4 tröjor,10 par trosor,ett par ballerina mycket folk. Sen köpe jag även lite annat i andra affärer hittade hur mycket som helst men pengarna räckte inte till.=(


På kvällen gick vi till Italiensk pub som va jättebra men blev tidig hemgång för vi va så trötta efter all shopping.

LÖRDAG

Hoppade vi på en turistbuss som vi åkte runt på i säkert 3 H och såg allt i LONDON. Vi stannde vid Madame tussauds där vi gick in för att kolla på alla vaxdockor hur mycket folk som helst om skulle fota kändisarna. Förra gången jag var där va det inte så mycket folk.

NU orkar jag inte lägga upp fler bilder kanske nån annan gång är sugen på cola light å kom på att jag kan ju göra det med min läskmaskin=).

KUL 2 =)



NU: SEMESTER DRAR TILL FALKENBERG

KUL =)











TRÖTT

Kom hem för en stund sen varit på läger med jobbet.


MIDSOMMAR 08

Här kommer lite bilder från midsommar i falkenberg. Inte skrivit något på två veckor inte haft lust men nu så=).



Orkar inte lägga upp fler bilder nu tar sådan tid orka likosm. Är hungrig å skulle göra vad som helst för tapas just nu synd att man inte bodde i Borås.