2007

1. gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Japp massor ex. tagit venprov på andra människor.
2. höll du några av dina nyårslöften? Hade inga.
3. blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja flera stycken.

4. dog någon som stod dig nära? Nej.
5. vilka länder besökte du? Danmark, Tyskland, Spanien och England.
6. är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008? Tjäna pengar slippa leva på studiepengar.
7. vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas? 20 dec slutade skolan
8. vad är det bästa som hänt dig år 2007? Att jag äntligen blev undersköterska.
9. största misstaget? Hmmm.
10. har du varit sjuk eller skadat dig? Vinterkräksjukan, massa munsår å förkylningar.
11. bästa köpet? Min svarta stövlar.
12. vad spenderade du mest pengar på? Bilen.
13. gjorde någonting dig riktigt glad? Alla blommor jag fått av älsklingen.
14. vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007? Justin, Timberland mm.
15. var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? lika tror jag.
16. vad önskar du att du gjort mer? Motionerat.
17. vad önskar du att du gjort mindre? Pluggat.
18. hur tillbringade du julen? Med familjen.
19. blev du kär i år? Nykär i sötnosen.
20. favoritprogram på tv? DH, CSI, Myggan allt på femman.
21. hatar du någon nu som du inte hatade i början av året? Ja.
22. bästa boken du läste i år? Rebell med frusna fötter.
23. största musikaliska upptäckten? Marie Picasso.
24. något du önskade dig och fick? Ja.
25. något du önskade dig men inte fick? Ja.
27. vad gjorde du på din födelsedag 2007? Ledig å softade.
28. de bästa nya människorna du träffade? Min klass.
29. hur skulle du beskriva din stil år 2007? Klänningar/tunikor.
30. vad fick dig att må bra? Kärlek å Frida.
31. vilken kändis var du mest sugen på? MP som allt.
32. vem saknade du? Någon nära vän.
33. favorit månad? Juni, Juli å Augusti.
34. finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Fått MVG i alla kurser.


KL 17.10

Kom hem från första dagen på nya jobbet för en stund sen. Första dagen har gått jättebra. Är lite trött mycket nytt att lära sig. Snart ska vi till Davids moster på släktmiddag. Men först måste jag duscha=).

ARN

Kl ett ska vi kolla på Arn-filmen i Tranemo. Imorgon börjar jag mitt nya jobb. Är förkyd skitjobbigt orka göra något liksom. Igår va vi bara hemma första gången som jag är hemma på juldagen utan att vara ute å festa på 6-7 år. NU ska jag dricka vatten från min maskin gött.=)

GOD JUL ALLIHOPA

Nyss hemkommen jobbat sen igår kväll kunde inte sova på jobbet inatt somna vid 3 sen upp vid sju men pigg va jag iaf. Nu känner jag mig lite trött. Snart kommer Mamma å dom. Sitter å dricker mineralvatten med äppelsmak fick en wasser maxx igår å 2 olika smakblandingar en för läsk (vilda bär) å en för mineralvatten (äpple). Jag som älskar mineralvatten.=) Fick massa annat också t.ex. till huset. Snart får vi vårat hus typ 3 veckor kvar bara. Ikväll vet jag inte vad som händer David vill festa men jag är inte sugen men man vet aldrig kan ju ångra sig.

UPPESITTARKVÄLL MED TJEJERNA

Idag kommer Carro å Alex till mig=). Vi ska ha lite mys. Imorgon är det julafton=). Första ska vi till Davids föräldrar. sen till min pappa å kl 19 börjar jag jobba. Jobbar till 10 på morgonen dagen efter har sovandejour. Sen på juldagen kommer mamma och mormor hit till mig=).

Här kommer lite bilder som jag hade på kameran=).  

Blommor jag fick när jag fyllde år i november=).


Förra helgen innan jag å jenny gick till harrys.


På harrys förra helgen


Avslutningen i skolan


Avslutningsmiddagen hemma hos mig.


Bilder från igår våran gran å¨en glad lena.

Näe nu ska jag fixa lite här i lägenheten det ser ut som fan.  

NYÅRS KLÄNNING

Igår va jag å David i Borås å jag köpte en klänning jag ska ha på nyår. Köpte även en kuvertväska. Hade på mig det idag när vi å åt julbord hos Davids moster.

Provade massor av klänningar. Blev den svarta med en stjärna på sidan.

THE WINNER TAKES IT ALL

Igår hade vi jättetrevligt de gick vid halv elva. Synd att alla inte var med men det blir fler gånger. Är förkyld nu jobbigt orka inte upp imorse skulle till Borås ska åka nu istället.

UNDERSKÖTERSKA

Då är man färdig. Fått betyget idag hade först samtal med en lärare som sa att jag skulle få VG i hennes två kurser. Hade ställt in mig på MVG kände att jag förtjänade det så tänkte inte innan att det kunde gå som det gick inte det minsta förberedd var jag på den smällen. Blev jättebesviken känns som det gått hur bra som helst i de kurserna men inte tillräckligt tydligen. Blev så missnöjd försökte hålla igen tårarna men när jag kom in klassrummet så gick det inte låste in mig på toa en stund å nu sitter jag här å lippar igen lyssnar på musik som bara gör det ännu värre. Ska fan överklaga aldrig varit så missnöjd med något i hela mitt liv innan. Hela dagen känns piss liksom skulle ju vara en glad dag tycker man eftersom jag nu är klar men men. Ikväll kommer iaf några från klassen å då ska jag vara glad.


SISTA DAGEN

Då är det sista dagen för mig i skolan om några timmar. Sitter å kollar på en spricka i kristallen å kan inte sova. Hur bra som helst. Vi blir bjudna på smörgåstårta kl 13 i skolan. Inte så jättegott men men. Sen på kvällen ska vi träffas några i klassen å äta lite mat å ha det trevlig synd att alla inte kunde vara med men det blir en till gång efter nyår.

NYÅR

Då ska vi åka till Gullholmen/Guldholmen som ligger en bit utanför Göteborg på en ö. Vwet inte vad jag ska ha på mig ännu vill ha en klänning kollade runt lite på nätet. Får se när jag åker till Borås på Fredag om ag hittar något. Hoppas bara min lön hinner komma in den ska ju komma på Fredag men man vet aldrig.


Bilder från: Gina




Bilder från: asos.com

KLART

Nu är allt klart. Inga mer läxor eller inlämningar skönt. Varit ute å gått med Nadja nu för att få lite luft skönt. Ska nog sova snart.

Lite saker jag vill ha till huset::

Matsal:


Köket:



Vardagsrummet:
(Brun soffa)

Hall:


Datarum/läsrum:

FÅTT JOBB

Idag har jag varit på jobbintervju och jag fick det=). Börjar gå brevid den 27 dec å börjar att jobba riktigt den 7 jan =). jag är jätteglad.

TAPAS

Va å åt tapas i Lördags med Jenny å Nicke. Sen gick jag å Jenny till min syrras kompis joanna å drack lite sen gick två ut å festade. Är fortfarande lite bakis känns det som. Killarna åkte hem. Sista veckan i skolan skönt. Nu ska jag snart dra till skolan haft sovmorgon idag. Just det ja cockie å nisse lekte igår det hade jättekul. Vi satte även upp en julgran på tomten igår eller killarna gjorde det.

JOBBSÖKANDE 2

Det jobbet som jag sökte i tisdags kväll ringde igår och ville att jag skulle komma på arbetsintervju idag men funderar på att ringa och avboka. Problemet med jobbet är att det är nästan 5 mil dit tänk att åka så många mil varje dag går inga bussar det är ingen snabb väg heller utan tar ca 60 min enkelresa. Tjänsten var på 75% om det skulle gå ihop sig skulle jag behöva kräva en timlön på minst 115-120 kr/h. Kommer inte funka måste ju ändå påminna mig hur jag mådde när jag jobbade i Borås 9 mån å pendlade med bil fram och tillbaka. Hatar att köra bil efter det finns inget tråkigare. Tror att jag skulle fått jobbet hon började prata om att jag kunde börja jobba i mellandagarn mm. Men men man kan ju inte ta ett jobb för att vara snäll man får ju tänka på sig själv i första hand. Men jag vill ha ett jobb. David tycker inte jag ska ta det och det tycker inte jag heller. Ska ringa arbetsförmedlingen idag och anmäla mig där så jag kan få nytta av min a-kassa som jag betalt en förmögenhet varje månad känns det som i 2,5 år.

JOBBSÖKANDE

Just skickat in en jobbansökan och skrivit en till som jag ska skicka in via brev imorgon. Kollade runt lite på ams.se och Undersköterska som jag är färdigutbildad till om en vecka finns det inte många som letar efter. Hittade iaf ett jobb hos min gamla arbetsgivare (Transcom) som jag jobbade hos innan jag började plugga fast då som säljare dom söker kundtjänstpersonal nu man kanske ska söka? i brist på annat. vilket slöseri med tid isf plugga till USK så får man inte jobb som det. Nu ska jag sova upp tidigt imorgon till skolan.

HUSET

Den 15 januari får vi huset skrev kontrakt i Torsdags. Så nu har planering börjat om vad vi ska köp för möbler vilka färger det ska vara på väggarna osv. Jättekul är det snart ska vi åka runt lite å få lite tips.

MAGSJUK Å FEBER

Fast börjar må bättre nu typiskt att man skulle bli sjuk sista dagen på praktiken. Vakande igår morse av att jag mådde jätteilla å hade 38,5 i feber. Sovit i mer än 24 h i sträck så nu mår jag bättre. Ska på födelsdagskalas/inflyttningsfest idag hos några som David känner. Ska köpa en sådan fin korg som jag fick av Carro, Emma å Mattias i present till dom som vi ska till ikväll tänkte åka å göra det nu.  

Misstänker att jag har blivit sjuk av maten jag åt med Mickaela på eat cafe i Onsdags???