DOP

image138 image136 image137 

Bild 1: Laura gammal jobbarkompis som ska ha barn i Augusti=).
Bild 2: Amanda och hennes gudmor.
Bild 3: En av många tårtor.

Kom nyss hem varit på Dop i Borås det var jättefint. Dopet var i Caroli kyrkan i Borås och efteråt vad det mat i ett församlingshem. Snart börjar jag jobba. Ikväll händer inget kul.

Hej puss ses ♥


LOCKAR

image135

VIll göra mitt hår ljusare det enda som fattas är pengar.=( Kanske nästa månad får se vad ekonomin tillåter. Typ den fårgen som Lindsay har på denna bilden fast kanske lite mörkare. Och STORA lockar. Nu ska jag snart iväg på dop i Borås.

Hej puss ses ♥

MIDDAG HOS MAMMA

image126 image125 image131
image127 image128 image132
image129 image130 image133

Bild 1: Anna som fyllt 17 år.
Bild 2: Anna och Mia.
Bild 3: Anna och jag.
Bild 4: Mia som fyller 20 snart.
Bild 5: Katten Maja.
Bild 6: Jag.
Bild 7: Mamma.
Bild 8: Maten.
Bild 9: Dukningen.

Kommit hem från Mamma nyss. Hon bjöd på middag jättegott. Nu är jag trött, mycket som ska göras imorgon så jag måste vila upp mig. 

Hej puss ses ♥
 

GREY´S ANATOMY

Har precis börjat följa den serien på onsdagar. Jag är fast hur har kunnat undgå den serien undrar jag? Det går i repris på kanal 5 på eftermiddagen från säsong 2. Fast inte idag verkar det som. Jaja nu ska jag sätta mig framför TV:n och se om det är något intressant. 

image124 
Vårat TV-rum.

Hej puss ses ♥

NYA STÖVLAR

image123

Dessa ljusbruna stövlar köpte jag i tisdags på scorett outlet i Gällstad för 100 kr kunde inte låta bli. Hade kostat 500 kr. Jag gillar dem och de är grymt bekväma och snygga. Redan hunnit använda dem flera gånger. Köpte även en silver ring där för 20 kr som kostat 229 kr också ett fynd.

Hej puss ses ♥

PÅSKPYNT

image122

De här fick jag av Mamma visst är de söta? Är små svarta tuppar med vita prickar och röda detaljer. De kommer från Larssons Trä där mamma jobbar. Det enda påskpynt jag har. Ikväll ska jag och mina systrar till Mamma på mys för att Mia min lillasyster fyller 20 år nästa vecka.
 
Hej puss ses ♥

BILTVÄTT

image121
Tråkigt men nödvändigt. Jag å David tvättade min bil igår både insidan och utsidan.  Idag är det jättehärlig väder precis som igår solen skinner kanske ska ta en promenad=). Igår va vi även i Månstad i Davids föräldrars sommarstuga och åt våfflor. Sen på kvällen gick vill till Frida, Nilkas å lilla Emilia som har fyllt ett å gav pressenter. Hon fick kläder och en kycklingdräkt allt passade henne jättebra. Tänk vad tiden går fort hon hade börjat gå å allt men hon var lite sjuk igår precis som jag. Varit i skolan på morgonen idag börjar kl ett igen med redovisning.

Hej puss ses ♥

ALEX & JAG

image119
Jag och Alexandra.

Lördagen har jag tillbringat med Alex. Vi satte oss på Torget i Limmared och åt en glass jag testade Magnums nya Colombia med kaffesmak. Kan inte uttala mig om hur den smakade eftersom jag är förkyld och kände inte så mycket smak. Sen avslutade vi med en promenad=). Imorgon följer hon med å shoppar.

Hej puss ses ♥

RÖTT ÄR SÖTT

image118
Bild:
Gina Tricot

Va ju som sagt i stan igår (Borås). Köpte en jacka men vill ha en kort också såg denna på Gina fast i rött ska dit imorgon igen och prova=).

Hej puss ses ♥

NY JACKA

image117
Jag å min nya jacka.         Likadan fast i annan färg.

Va i Borås igår med Jenny å shoppade blev inte så mycket bara en jacka på H&M. Var inte på shopping humör är lite sjuk men en jacka blev det iaf =) jippi.
 
Hej puss ses ♥


CHANEL

image115
Emma hade fått en jättefin Chanel väska från sin kille som han köpte i Thailand. Jag har ju min kopia jag köpte i cypern för två år sen i vitt. Men nu vill jag ha en sån här som på bilden i rött, svart eller vitt. Vem är detta MK eller A? MK va men lite osäker?

Hej puss ses ♥

MINGEL

image114

Hittade denna bilden på nätet detta ska då föreställa mig från förra helgen då man var allt för full för att minnas vilket kanske var bra. Typiskt att man ska fastna på sådan bilder jämt!

Hej puss ses ♥

THAIMAT MED EMMA

image112image113
Bilder: Mikael å Emma.                         Jag å Emma.

Kom hem från Emma nu blev bjuden på mat hon är ju utbildad kock=) Hon bjöd på Kycklinggryta jättegott. Så vi hade en liten middag kan man säga jag, Emma å hennes kille MIkael som just kommit hem från Thailand.

Hej puss ses ?

CLINIQUE HAPPY HEART

image109

Älskling kom hem från Skidsemester i Frankrike idag skulle kommit hem igår men planet blev inställt. Han hade köpt en present till mig en parfym vad ovanligt. Den luktar gott och inte för starkt perfekt att ha på sig på vardagar. Nu ska jag gå till sängen och krams lite med han det förtjänar han=)
 
Hej puss ses ♥

SOL, REGN, HAGEL & SNÖ

image107
Dålig bild men detta är iaf jag när jag är ute i ovädret. Först sken solen på morgonen sen började det regna sen hagla(bild) och sen snöa nu är det uppehåll. Konstigt väder.

Hej puss ses ♥

GULT IGEN

image106
Denna väska vill jag ha skulle vara jättesnygg till de gula
skorna=). Om de är i samma nyans.

Hej puss ses ♥

GULT ÄR FULT ELLER INTE

image105
Bild:
Scorett
Hur snygga är inte dess då? Tänkte åka till Gällstad på fredag när man fått pengar och se om de finns där. Det har ju öppnat en scorett outlet där som jag helt har missat upptäckte det förra veckan när jag var där och jag som bor så nära.

Hej puss ses ♥

VITA STÖVLAR

image104
Vita stövlar vill jag ha nu. Tycker det är skitsnyggt. Någon som vet vad man kan ha hitta sådana som på bilden ovan? De ska vara kritvita=).

Hej puss ses ♥

LINDSAY & PUCCI

image101image102
Min dröm att ha nått från Emilio Pucci i garderoben. Den svarta/vita klänningen vill jag också ha. Hennes hår skulle heller inte vara fel eller hennes pengar.=)

Hej puss ses ♥

KLEINBLÅ

Bloggade för ett antal månader sen om denna klänning. Fick den i julklapp av pappa men lämnade tillbaka den för att jag var osäker. Kunde inte släppa tankarna på den sen sprang jag på den på rean i januari då kostade den bara 100 kr hade kostat 500 kr klart jag köpte den. Köpte även den i svart också, även en för 100 kr=).
image98image99

Hej puss ses ♥

H&M PAKET

Hämtade ut mitt H&M paket idag detta ska jag behålla:
image94

Svart klänning.
image95
Beige jacka.

Resten åker tillbaka. Såg att det har kommit in mycket nytt på H&M. Blir nog en beställning till=)

Hej puss ses ♥

SKOLAN

Nu är jag trött ska lägga mig snart, skickat in en uppgift nu till en lärare. Orkade inte göra mer hoppas det räcker. Har ingen motivation. Blir nog bättre nästa vecka.

Hej puss ses ♥

LONDON

image93
Jag, Alex å Carro i London. Vi sjunger karaoke.

Alex har varit här nu gick hem för en stund sen. Alltid när vi två pratar så får vi för oss massa konstiga planer. Nu idag så har vi bestämt att vi ska till London i maj, om jag har råd. Vi skrattade och pratade minnen från våran Londonresa vi gjorde för 3 årsedan + plus massa andra saker som hänt i våra liv. Nu är jag glad det behövde jag. Det stället vi bodde på då är tydligen stängt så vi får försöka hitta något annat billigt som ska ligga centralt. Det återstår att se om det blir någon resa.


Hej puss ses ♥


LIVET BÖRJAR HÄR OCH NU

Varit ute med Nadja på en promenad skönt att gå i solen=). Vad varm man blir bara får köpa en vårjacka snart för det behövas. Ska till farmor och farfar och äta middag snart skönt att slippa laga egen idag när vädret är så härligt.

Hej puss ses ♥

GOD MORGON

UNO & IRMA- God morgon

Härlig låt=)

Hej puss ses ♥

ABSOLUT VODKA

image92
Tydligen så kommer det sluta tillverkas
Absolut vodka flaskor här i Limmared. Vad ska man nu säga att Limmared är speciellt för? Innan sa man ju alltid att det är där Absolut vodka flaskorna görs. Jaja. Det blir nog bra.

Hej puss ses ♥

MIDNIGHT FANTASY

image91
Bild:
Britney Spears

Britneys nya parfym undra när den kommer till Sverige? Carro köpte den i julas när hon var i Spanien och den luktar jättegott tycker jag=). Den kanske inte ens kommer till Sverige. Då får jag passa på att köpa den när jag åker utomlands nästa gång.

Hej puss ses ♥


TIDEN GÅR FORT

image90 image89
Nästa vecka fyller Emilia 1 år. Har slagit in hennes present nu har köpt en grön skjortklänning och randiga strumpisar. Hoppas det passar.

Hej puss ses ♥

HÄRLIG VÅRDAG

image82 image85
Jag hos mamma vid hennes uteplats med utsikt över sjön, underbart.

image87 image88
Två pinglor Emma och Nadja. Jag och syrran Mia med någon kille förra året.

Hemkommen från mamma nu åkte dit efter skolan. Vilket härligt vårväder det har varit idag det var så fint vid sjön där mamma bor. Nu sitter jag här hemma hos mig i min ensamhet. Senare ikväll kommer Nadja vi ska gå igenom lite skolaarbeten. Studiedag imorgon skönt. Ska iaf simma på morgonen med Mia och kanske nån mer som har lust att får följa med. Tycker det är roligare att läsa bloggar med bilder vad tycker ni?

Hej puss ses ♥

BIKINI


Bilder: H&M

Hej puss ses

MÅNDAG

image78
Jag för någon månad sen långt ifrån fylleångest. =)

Måndag och jag mår urdåligt=( mår illa håller nog på att bli sjuk eller så är det fylleångets som vanligt. Varit i skolan nu och haft en lektion ledig till ett nu sen är det tillbaka till skolan. Skönt när man kan åka hem mellan lektionerna och bara ta det lugnt och sammla krafter.
 
Hej puss ses  ♥

MITT SOVRUM

image77
Såhär ser sovrummet ut efter att jag städat. Mycket bättre än före. Skäms för hur det såg ut före. Testade lite med min mobilkamera och bilden är tagen i  panorama.

Hej puss ses ♥

SAKNAR MIN DAVID

image76
Min favvokille är i Frankrike nu och åker skidor kommer hem på Lördag jag saknar honom redan snyft. Snart ska jag gå och lägga mig kommer kännas ensamt i sängen.
 
Hej puss ses ♥

CARRO OCH MATTIAS ♥

image75
Festade med en av mina bästa kompisar och hennes pojkvän igår. Vi hade kul vi tre. Bakis idag dagen har mest gått ut på att ta det lugnt och att städa i lägenheten.

Hej puss ses ♥

FEST

image74
Fest igår hittade den bilden på en sida det måste vara jag som är tjejen i mitten som har uppe armen. Bilden är ett år gammal och jag vill minnas att jag var på den festen.

Hej puss ses ♥

LETANDET ÖVER

image73

Nu har jag hittat tvättkorgen jag vill ha så här ser den ut. 

Hej puss ses ♥

FLYGDRAMA I NATT

Satt på flygplatsen till kl 4.30 i natt då kom pappa och hanns tjej ut från flygplatsen. De var försenade i 4-5 h. Jag trodde det hade hänt pappa något eftersom han har lätt att få proppar i benen och riksen ökar när man sitter still så länge som man gör på ett flygplan. Men som tur hade det inte hänt han något utan en annan passagerare hade blivt akut dålig så de landa i Moskva. Här står det mer om vad som hände "flygdrama i natt"  Sen hände det massa saker när de skulle lyfta från Moskva så de drog ut längre på tiden. Var hemma vid 6 å då var jag svintrött. somnade med en gång och sov några timmar sen var jag tvungen att åka till skolan. Så nu är jag trött sova tidigt idag.

Hej puss ses ♥


LANDVETTER

Sitter på flygplatsen och väntar på pappa har varit här sen 22 flyget är försenat och ska komma kl 1.30 om jag har tur. Syrran är med så tiden går ändå någorlunda snabbt. Men ändå drygt att vänta. Så jag tänkte att jag surfar lite så går tiden fortare. Typiskt jag som skulle simma på morgonen men det kommer jag inte orka nu. Ser på tavlan vid ankomsterna och det står att flyget kommer landa kl 2.40 en timme till att vänta. Ingen information får man heller om varför flyget är sent. Börjar undra om det hänt något. Funderar på om man ska åka hem istället. Dom får ta taxi hem. Har ju faktiskt skola imorgon. Har aldrig varit med om att ett flyg har blivit såhär försenat tidigare. Kanske en halv timma men inte flera timmar någon annan som varit med om det? Dyrt är det att parkera också säkert lagt i över 200 kr nu i automaten för att bara ha bilen stående där.

Hej puss ses ♥

SOLAT

Idag så solade jag efter skolan så skönt. Ikväll blir det träning. Bästa låten just nu är:

Andreas Johnson - A Little Bit Of Love

Den bästa i melodifestivalen i år. Näe nu ska jag diska.

Hej puss ses ♥

UTMANING HUR MAN HAR FÖRÄNDRATS

image69

Utmaning från 
saxiquine bilder på hur man har förändrats genom ens liv.
Hittade inte så många gammla kort från 90-talet men bilder från sex olika år iaf=) dessutom är jag ju inte så gammal hmmm.

Hej puss ses ♥

SÖT UGGLA

98645-67
Ugglor är söta kolla bara på detta halsband från
Monsoon Accessorize .


Hej puss ses ♥


KÄRLEK BEHÖVER VI ALLA

98645-66
Jag och min sötnos sen fyra år.

Hej puss ses ♥

UTMANING HÄR SITTER JAG OCH BLOGGAR

image65
Antar
IZZA´s utmaning =)

Här sitter jag och bloggar för det mesta.

Hej puss ses ♥

KLART

Nu har gjort klart inlämingen som vi har tills imorgon känns skönt så nu sk a jag gå och besöka söta Emma och prata lite skit haha.

image64
SnyggEmma lite full =)

Hej puss ses ♥


UTMANING ÄGODEL SOM JAG INTE KAN VARA UTAN

image63
Antog
sisterhoodfashions utmaning och visar min ägodel jag inte kan klara mig utan.
Detta är min UNO som jag inte kan vara utan han ställer alltid upp om man ska någonstans har varit i mina ägor i ett år snart. Så sött är han. Han är en Citroen C3.

Hej puss ses ♥

OM MIG LENA

Hittade denna lista hos: Kelly

Höger- eller vänsterhänt: Höger.
Humör just nu: Pigg å uttråkad.
Favoritgodis: Choklad.
Kläder just nu: Linne å byxa.
Musik just nu: (Åh) när ni tar saken i egna händer- After Dark.
Sommarplaner: Åka till Spanien i juli, jobba och tillbringa resten av min lediga tid på västkusten.
Hur många kuddar sover du med: 3 st.
Spelar du nåt instrument: Nope..
Morgon- eller nattmänniska: Nattmänniska.
Vem är viktigast för dig: Killen, Familjen och vännerna.
Bio eller promenad: Bio.
Är du kittlig: Lite.
Snarkar du: Vet ej men tror inte det iaf.
Stjärntecken: Skytt
Äckligaste insekten: Flugor.
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Läsa folks tankar.
Vad vill du jobba som? Socionom.
Stökigt eller välstädat? Stökigt.
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungy-jump? Jepp.
Gillar du att sjunga? Ja men om det låter så bra vet jag inte.
Anser du att du är stark? Nope.
Vad gör du om du får hicka? Tänkar på nått annat.
Vad längtar du mest efter just nu? Våren och lönen/studiemedel.

Hej puss ses ♥

BALEN 05

image62
Balen 05 Jag och min balpartner Chrille.

Hej puss ses

SÖNDAG

Kom hem från jobbet för en stund sen jobbat några timmar på morgonen gick bra. Nu sitter jag här och har tråkigt och äter lite chips från igår. Imorgon börjar jag skolan igen efter två veckors praktik. fick MVG i betyg från praktiken har vairt där i fem veckor sammanlagt. Men nu är det skolan som gäller hela våren. Sen till hösten blir det mer praktik bland annat på sjukhuset i Borås och inom omsorgen. sen till jul är jag klar och färdigutbildad USK. I eftermiddag ska jag å grannen jenny åka å träna tror jag iaf får se om vi orkar. Bjuder på en förfest bild tagen i höstas.

image61
Emma, Pernilla, Malin Carro ♥ Matte, Jag å Alex.

Hej puss ses ♥


MAGNUS UGGLA BUUUUUUU

Hörde från TV:n nu att Magnus Uggla gick vidare buuuuuu tyckte det skulle vara Nanne som skulle vinna av de två.

Hej puss ses ♥

EMILIO PUCCI

image60

Bilder:
Net-a-porter

Dessa saker vill jag ha till sommaren men det kommer aldrig att ske önska kan man ju.

Hej puss ses

DAGENS 3/3-07 ROSA

image57

Rosa klänning från Gina Tricot.

Hej puss ses ♥

ESCADA SUNSET HEAT

98645-54
Bild:
Kicks

Varje vår kommer Escada med en ny sommardoft och jag köper den alltid så även escada sunset heat kommer finns i min samling inom kort. Beskrivning: en ny exotisk sommardoft från Escada. Mystisk skönhet med inslag av papaya, citron och ananas tillsammans med tropiska blommor. Jag hoppas nu att den inte påminer allt för mycket om alla andra som kommit från Escada utan är annorlunda på nått sett.
 
Hej puss ses ♥

TAGEN MED DEN NY MOBILEN

image52

Har på mig min rosa tunika med sidenband jag köpte på Gina Tricot igår.

image53

Köpte även denna T-shirt i mintgrönt? på Gina som jag ska ha när jag tränar.=)

Hej puss ses ♥

BLEV EN SONY

Blev inte någon av de mobiler jag hade tittat på blev i stället en Sony Ericsson K610i i silver med 2 mp kamera . De andra fanns inte inne och då var jag tvungen att kontakta försäkringsbolaget igen och det hade jag inte tid med ville ha en ny mobil med en gång men jag är nöjd.

Hej puss ses ♥