MIDSOMMAR

Imorgón drar vi till Falkenberg =) Men först ska jag jobba ett pass börjar om en stund 12.30 sen sover jag natten å jobbar till 10.30 imorgon hoppas jag får sova annars blir det en tuff dag imorgon. bestämmt vad jag ska ha på mig imorgon nu äntligen hade köpt en klänning på hm men den är så tunn så trosor å allt lysser igenom så jag tar en gammal som jag gillar. denna är det iaf tubmodell i vitt å ljusgult med tyll

Bild: spanien 07
Ha en trevlig midsommar alla kanske ses vi på kusten =) puss hej

GLASETSDAG


Bilder: heta carro, söta ellen å gulliga e&m


Bilder: jag å carro, jag å mikael å emma, nicke å mattias.

Har mer bilder men orka lägga upp tar sådan tid.

Nu ska jag åka å jobba börjar halv tre å går av 10 imorgon bitti.


Min sötnos

TAPET

Va med Jenny i Jönköping i Onsdags å då köpte jag lite nytt till huset bland annat en fond tapet som jag ska ha i "mitt" rum. Jättefin guldig botten med vit-rosa blommor.

Köpte även en stor spegel till sovrummet i samma serie som byrån från IKEA

KRÅNGLAR

Gör mina tänder sen jag drog ut visdomstanden i veckan har haft värk till och från hela helgen men knapprat tabletter så jag har överlevt. har ju jobbat hela helgen och det har gått hur bra som helst att jobba. Lite synd för jag har missat att sola ute men hoopas det håller i sig tills på tisdag då jag har en ledig dag. Är ledig imorgon också men då ska vi cykla dressin med jobbet hoppas det inte är skugga i spåret=) så man kan få lite färg. Igår när jag åt vattenmelon så fasta den en kärna i hålet där visdomstanden satt fick inte bort den så den satt där hela dagen tills jag kom hem hade lite smått panik kan ju bli inflamationer å grejjer om den sutit längre.