SNART LÖN

Idag är det lön för typ alla utan vi som är kommunanställda. Lönen kommer den 27 alltså på torsdag. Lillkakan (cockie) har varit hos oss i natt han är så mysig kl halv åtta imorse väckte han man då tyckte han att jag hade sovit tillräckligt så de va bara att gå upp vi tog en lång promenad i snön. Börjar jobba kl halv fyra idag tills imorgon har jour i natt. fick reda på min lön innan å är mer än nöjd 15 000 å det känns som om jag inte jobbar nått men men bara tacka å ta emot. =). Tycker själv att jag jämt är ledig även de i i min omgivning.

På fredag blir det fest jippi=) ska ha en liten inflyttningsfest för tjejerna å några av deras pojkar=). Hoppas alla kommer för då blir det skoj=). Näe nu hinner jag inte sitta här mer in i duschen ä packa väskan för natten. Just det ja va ju på Ikea igår men de hade inte våra barstolar dom va slut skulle komma in nästa vecka tror jag. Så det blev inte så mycket shopping bara lite små saker. sen va jag i stan (borås) å hälsa på syrran som flyttat dit tog bilder på lägenheten men det ligger på mobilen å vet inte vart sladden är (ligger väll i någon låda.)

  

PÅSK

Lite påskpynt har jag hemma.


Ny micro:

GRÖNT ÄR SKÖNT


Såhär ser det ut i sovrummet just nu. Vi ska köpa en ny tv en större å platt. Sen vill jag även ha upp en spegel som jag har spanat in från på ikea samma färg å serie som byrån. Vi ska dit imorgon så får se om det blir något köp.  

SOFFA

Nu har vi bestämt vilken soffa vi ska köpa blir denna på bilden men inte i den färgen utan en annan brun nyans. Måste bara åka till Mio och beställa den säkert över två månders levernastid. Sen ska vi köpa nytt tvbord och soffbord och det viktigast en ny tv slängde våran gamla för den fungerade inte så bra.
image958

THAILAND

Idag ska jag hämta min lillasyster Mia på flygplatsen hon har varit i Thailand i snart 6 veckor. Tiden har gått jättefort känns som hon nyss åkte. Vill också dit men det dröjjer väl om jag någonsin kommer dit. =/. Känns som jag har andra prio grejjer i livet. Känner mig lite sjuk idag näsan krånglar nu vill jag bara bli frisk kunna andas normalt. Är sugen på att festa i helgen är ju ledig hela veckan.  

MATSAL


KÖKET SNART FÄRDIGT


Lite småfix kvar men man kan använda köket utan problem jag är jättenöjd med hur det ser ut. Längtar på att det ska läggas nytt golv men det dröjjer några månader=(.

Nytt kylskåp å mikro ska vi ha blir nog dessa:


Sen skulle jag inte säga nej till en ny spis (svart)

HEJ

Nu har vi äntligen internet i huset=) ikväll när jag kom hem från jobbet hade david en överrsakning å det va att han hade satt upp datan. Annars händer det inte så mycket i mitt liv håller på att återhämta mig efter en kraftig förkylning med feberfrossor snuva hosta ja allt. I huset har det hänt mycket. Tänkte visa lite bilder.