DRYGT

Fan vilken jävla dryg helg Lördagen va fan värst aaaaaaaaaaaahhh. Söndagen va iaf bättre åkte med Jenny till Gällstad å sen Borås det fick dagen att gå jättefort men man kan inte vara ute å fara jämt Hemmet måste skötas också suck. Är på sjukt dåligt humör just nu vill bara pissa på allt. Skönt att börja jobba på onsdag igen efter 5 dagars ledighet hade hellre velat jobba NU än att bara gå hemma. Lönen kom idag men inte ens det kan få mig på bra humör.  

PANIK

Får panik av att vara här hemma själv på dagarna så nu ska jag dra till Michaela=)

PÅSK

Bästa påsken ever tror jag faktiskt. Påskafton firade vi hemma hos oss vi grillade å drack vin å spelade spel. Lägger in lite bilder på det sennare.

På Påskdagen åkte vi tjejer till Falkenberg å gick på grand å sov i stugan över natten perfekt=). Längesedan jag har haft så kul kändes som det var midsommar å vi hade så kul som vi brukar.

Otroligt vackra Carro hur kan man vara så fin?=)


Bulan å räkan haha=) Vi är också superfina tycker jag=)

FINA BILDER

Fick nyss lite bilder skickade på msn från Laura då dom va å hälsade på mig för ca 1 mån sen=).


Jag å en liten ledsen Nellie.

Tiff å Amanda ville kolla in övervåningen=)

Jag, Tiff å Emelie

Tjejerna leker=)

Laura å Nellie

TISDAG

Vakande sent idag gick en promenad med vovven sen hem å börja med lunch äta å sen gå till Sara & Leo å hälsa på. Va där i 3 h och myste med bebisen Leo hela tiden så söt sen pratade vi även om allt mellan himmel och jord kände lite skummt att sitta där hos henne eftersom jag inte känner henne men hon verkar jättesnäll iaf kan tänka mig att träffa henne fler gånger.

Sen har jag bytt lakan i sängen å gått en promenad till å bla slängt tomma vinflaskor på återvinningen. Hade tänkt att städa å tvätta också men orka liksom har ingen ork känns det som vill bara ligga i soffan eller sitta vid datorn. Träffa folk men inte göra något med hemmet är inne i en svacka när det gäller det så det ser ut som fan ursäkta. Men får väl snygga till i helgen då vi ska ha folk här.

BAKA BAKA LITEN KAKA

Nu har jag en plåt med bröd i ugnen som snart är färdig=). Kände mig lite rastlös såhär på kvällen så jag ställde mig och bakade vanilj, kanel och brödbullar=). Kanel och vanlijbullarna blev supergoda. Ska ev få besök imorgon å då vill man ju bjuda på nått gott till kaffet=).

Lillkakan är hos mig nu han är ju bara världens sötaste=).

Ledig imorgon jippi kanske ska åka å sola vore gött=).


GARDEROB


Vill köpa en garderob till sovrummet vill ha kläderna där istället inte i klädkammaren det är så kallt där å bökigt att hämta kläder där varje gång bättre att ha det i sovrummet 3 m garderob skulle vara perfekt. Funderar på dörrar eller om man ska ha skjutdörrar? Skjutdörrar tror jag men måste övertala D å det är den inte det enklaste.

HIT ME

Lyssnar på The Sounds på youtube.

Kom hem från jobbet nyss=) Jobbat hela helgen 12.30-21 i fredags å från 10.30 igår till 10.30 idag. Nu är jag ledig tills imorgon börjar kl 7.30-14 sen ledig tis å sen jobbar jag ons, tors å fre sen ledig några dagar över påsk=).

I fredgas natt hade jag feberfrossa mådde piss men vaknade i lördags morse å va hur pigg som helst det är jag nu med=). Jag har nog världens bästa jobb tror verkligen det tiden går så fort när jag jobbar och jag har så kul på jobbet (nästan alltid).

Näe nu ska jag försöka plocka lite här hemma så det är snyggt när D kommer hem från Skottland.

JAHA

Nu sitter jag här börjar jobba om 1h idag har jag varit ute å gått med vovven=). Vilket härligt väder det är drack en smootie till frukost ute på altanen med filt å brassestol. I veckan har jag haft fullt upp med att träffa folk alltid trevligt.

I Måndags va Carro här alltid lika kul=).

I Tisdags va jag; Michaela, Anna å Matilda på Gekås vi hade skitskoj=).

I går så fikade jag med Nadja samt hennes kompis Jennie och Fannie dotter till J jättesöt.

På kvällen igår så grillade vi jag, david å markus. Sen kom en tjej förbi med sin bebis Leo å man. Som jag träffade för först gången på värdshuset i Fredags det var också trevligt. Å lite oväntat vi bestämmde att hon skulle komma en dag denna veckan men det va ju på fyllan vi sa det. Händer oftat att det blir mkt snack å liten verkstad när man är full=). Så nästa veckan ska vi träffas =).

I helgen jobbar jag å är ensam hemma fan vad skönt kan göra vad jag vill SOVA. 

Funderar på vad man ska äta till lunch? Hinner nog inte det får ta något på jobbet istället.

Verkligen babyboom överallt alla ska ha barn eller har fått men inte jag snyft=(. Börjar tro att jag aldrig kommer få barn. 

Men annars är allt bra med mig förutom det här med att skaffa barn som gör att jag mår piss när jag tänker på det vilket är ofta. Tycker det är jättejobbigt jag vill ju så gärna men man måste ju vara 2. Jag vill inte vänta har inte gjort något än väntat på ALLT i 6 år allt ska vara på hanns villkor men men.